Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Eredetileg úgy volt, hogy a budapesti asztalitenisz vb-közvetítésének minőségéről kopácsolok majd, hogy mekkora jó volt, milyen elképesztően adják a pingpong-meccseket (hogy gyűlölhetik ezt a pongyola kifejezést a sportban élők), a fények varázslatosak, a közeli képek eszméletlen magával ragadóak, olyan közel hozzák az asztaliteniszt, mint még soha. Vagy csak én láttam régen pinyó-közvetítést!

Erre tessék este becsapott a kénköves mennykő, szétverték a Pick Szegedet Szkopjéban! Ott, a Vardar ellen, amelynél éppen elkezdődött a széthullás, pénzes bátyó, cáratyuska kilép az egészből, egyedül nem bírja a terhet, nincs guba, elege van a hiábavaló görcsölésből, a múlt nagy dicsősége fakulóban, a pénztárca szintén, a góré elfáradt, tiplizik, vége. Az ember azt hinné egy ilyen morális válságban vergődő csapat a legjobb, legkönnyebb ellenfél lehet a tuti nagymenőkből összeszedett együttesnek, amely olyan erős ebben a szezonban, mint még soha. Hazai pályán nincs konkurencia, a BL-ben meg olyat mentek, mindenki a csúcsra várja őket, erre tessék egy nyolcas! És nem a kerékpár első kerekében, hanem a visszavágóra. Ez piszok nehezen elviselhető! Amit a másik osztag, a Veszprém kiosztott a Flensburgnak, idegenben, az a hatos differencia is elég súlyos a németekre nézve, de ez a nyolc, ez kész! Finoman mosolyogva sokan gondolták, végre eljött a nagy siker, a dúsgazdag támogató őszintén nézhet majd a képeken, magyar bajnokság: rendben, a BL-ben meg bármi lehet. Csak oda kell kerülni.

Bár, ha úgy veszik, nem lehetetlen küldetés ez a nyolcas kampó, hiszen látott már olyan csodát a vaksz népe, amikor egy klub kilencről bukott egy tükörsima BL-döntőt, azóta sem érti senki sem, hogyan? Itt most annyi a nehézség, hogy a Vardar trénere nem egy rebbenő tekintetű szaki. Ha jól látszik a tudósításon, Pastor Pick edzőt pont az ő általa a Napig fényezett külföldiek hagyták cserben.

Magasztos kihívás visszajönni mínusz nyolcról, ehhez az is kellene, hogy a visszavágón a Szkopje úgy teljesítsen, mint csütörtök este a Szeged.

Erre ki fogad?

Kapcsolódó cikkek