Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A szezon egészét tekintve nem lehet kérdés, hogy a két legjobb csapat jutott a fináléba. 

Csakúgy mint egy míves költemény, az idei női BL szezon is úgy zárul, ahogy kezdődött. Vipers-Győrrel indítottunk tavaly szeptemberben, és most azzal is fejezzük be az évet. A két találkozó között azért történt egy s más, és abban is biztosak lehetünk, hogy a mai csörte nem lesz olyan sima, mint a tavaly őszi. 

Két olyan csapatról beszélünk, amely nemcsak a közös meccsek miatt ismeri jól egymást, hanem a mindkét csapatban megtalálható norvég különítmény miatt is, sőt, a Vipersnél Tommori Zsuzsannának vagy épp Nerea Penának is hasznos tapasztalata lehet a győri lányok többségéről. Katrine Lunde, Nora Mörk vagy épp Jana Knedlikova pedig személyesen is átélte, hogy milyen a Győrrel BL-t nyerni. 

Összefonódásból tehát nincs hiány, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Vipers léphet pályára címvédőként, és ebben a szezonban a norvég együttes volt az egyetlen, amely nyerni tudott Ambros Martinék ellen, igaz, egy olyan találkozón, amely a Győrnek már nem volt létszükséglet. 

A fő kérdés persze megint az lesz, hogy Stine Oftedalt mennyire tudják majd megállítani a honfitársai. Emellett győri szempontból az sem lenne hátrány, ha az átlövők a tegnapihoz hasonló formát futnának, hiszen Ryu például különösen jól játszott. A másik oldalon is nagy kérdés lesz a belső posztok teljesítménye, Nora Mörk a tegnapi elődöntőben kifejezetten rosszul játszott, viszont nem volt szép a győri búcsúja, így biztosan fúti egyfajta bizonyítási vágy. Marketa Jerabkova pedig valósággal szintet lépett a Vipersben, a tegnapi nap alapján egyértelműen ő lesz a norvégok legveszélyesebb játékosa a külső zónából. 

Amíg pedig Katrine Lunde játszik, tőle mindig, mindenkinek tartani kell majd…

 

Kapcsolódó cikkek