Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A ferencvárosi játékosok azt mondták, nem lehet megismételni a metzi csodát.  És mégis sikerült. 

Győri Audi ETO KC-Esbjerg, vasárnap 15:15

A Győrnek ezúttal még a döntőbe jutás sem jött össze, így 2021 után ismét a bronzért játszhat az ETO, ráadásul óriási fricskaként hátrébb fognak végezni, mint a hazai rivális Ferencváros. Bár dicséretes volt a tartás, amivel visszajöttek a mérkőzésbe, az elődöntő alapján nem érdemelt finálét a Győr – a Vipers elleni találkozó  a csapat problémáinak jelentős részét felszínre hozta, gondoljunk csak a szélsőjáték hiányára, az esetenként gyenge kaputsteljesítményre és az alig-alig összeálló védekezésre.

Ezzel együtt a bronzért vívott csatának Oftedálék lesznek az esélyesei, egész egyszerűen azért, mert sokezer hazai szurkoló előtt kevésbé tehetik meg, hogy motiválatlanul állnak egy ilyen találkozóhoz, a dánok viszont nagyon csalódottak lehetnek az utolsó másodpercekben elbukott elődöntő miatt, mert többször elmondták, hogy idén fináléba szeretnének jutni. Ráadásul a Jesper Jensen rendelkezésére álló merítési lehetőségek is jóval szűkösebbek, ez pedig egy ilyen minitornán mindig nagyon fontos.  

Vipers Kristiansand-FTC-Rail Cargo Hungaria, vasárnap 18:00

Többféle módon lehet hozzáállni ehhez a fináléhoz. Nem kérdés, hogy ha csupán a játékerő döntene, a Vipers simán hozná a döntőt. Azonban a Ferencváros mostani szezonja épp arról szól, hogy nem csak a taktikai-technikai felkészültség dönt. Pszichésen jelenleg egyértelműen a Fradi van a legjobb állapotban, a tegnapi nap után pedig olyan eufóriában lehetnek, ami a fináléban is repítheti őket.

Persze szakmai oldalról is lesznek nagyon fontos részei a mérkőzésnek. A Ferencvárosnak jobban kell megszerveznie a belső védekezést, mert beállóból az Esbjerg is állandó veszélyt tudott jelenteni. És persze muszáj lesz lassítani a Viperst, mert a norvégok tempóját nem fogja bírni a Ferencváros. Ha azonban Lekic és Malestein olyan teljesítményt nyújtanak, mint tegnap, és esetleg Klujber is feljavul, egy szoros meccs mindenképpen benne lehet a Fradi részéről. 

 

Kapcsolódó cikkek