Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Ferencváros a Dortmund, a Győr pedig a Vipers ellen fejezi be a csoportkört. Mindkét magyar csapat számára befejeződik a női kézilabda BL csoportköre, azonban a két magyar együttes számára nem egyforma a tét. A Győr toronymagas esélyesként készül a Vipers ellen, s bár a Fradi is esélyes, óriási lesz rajtuk a nyomás. 

Ferencváros-Dortmund, szombat 16:00

A Ferencváros számára sokkal nagyobb lesz a tét, mint eddig bármelyik BL-meccsen. Bár látszólag mindegy, hogy a csapat a második, harmadik vagy negyedik helyen végez, hiszen mindegyik pozíció továbbjutást ér, azonban a Fradinak borzasztó fontos lenne, hogy a második hely meglegyen, hiszen az rögtön nyolc közé jutást jelentene, onnan pedig már csak egy kört kellene menni…de még a harmadik hely is jobb lenne a negyediknél, így mindenképpen nyerni kellene a Dortmund ellen. Az nem kérdés, hogy Elek Gábor együttese erősebb (a kinti döntetlentől függetlenül), ám a tét sokszor rossz hatással volt a Fradira. Reméljük, most nem így lesz. 

Vipers Kristiansand-Győri Audi ETO, szombat 18:00

A Győr történelmi tettet hajthat végre, hiszen ebben a lebonyolítási rendszerben még sosem volt olyan, hogy egy csapat hibátlanul zárja a 14 mecces csoportkört. Most jó esély van erre, bár jól látszik, a Győr az utolsó néhány fordulóban már nem olyan koncentrációval játszott, mint korábban, ám még így is minden meccset sikerült megnyerni. Ambos Martín minden bizonnyal forgatja majd a csapatát, Háfra Noémi most is sok lehetőséget kaphat majd, a győzelem pedig ezzel együtt is meglesz. 

Kapcsolódó cikkek