Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A magyar csapat jelenlegi állapotát tekintve egyértelműen ez lesz a legfontosabb mérkőzés. 

Horvátország-Magyarország, vasárnap 18:00

Minden kezdet nehéz, halljuk gyakran, és a magyar válogatott pénteki mérkőzése bizonyította is ezt a tételt. Legyünk őszinték, nem játszottak jól a mieink, sőt, ameddig bírta erővel (nagyjából 50 percig), a svájci csapat irányította a mérkőzést. Azonban a lényeg, a két pont megvan, innen pedig lehet új lapot nyitni, és nyerni a horvátok ellen is. 

A mérkőzés esélyese a rossz előjelek ellenére a magyar válogatott lesz. Golovin Vlagyimirnek erősebb és mélyebb kerete van, ugyanakkor látnunk kell ennek a mérkőzésnek a veszélyeit is. A horvát válogatott két évvel ezelőtt azzal jutott el egészen az Eb harmadik helyéig, hogy remek hozzáállással, a szerényebb képességekre fittyet hányva tudtak játszani. És pontosan ezt láthattuk a pénteki, Norvégia elleni meccsen is, ahol Nenad Sostaricsék nagyjából a 45. percig tartották magukat a tornákat hagyományosan gyengén kezdő Oftedalék ellen, utána azonban alig-alig találtak a kapuba. Ameddig meccsben voltak, főként betörésekből dobták a góljaikat, illetve beállóból tudtak fontos találatokat szerezni. És ami talán meglepő volt, hogy néha indulni is tudtak, pedig, ha szabad így fogalmazni, eddig igazi retro kézilabdát játszották. Egy középerős gárdáról van tehát szó, ami semmiben sem kiemelkedő, de azért mindenképpen erősebb, mint Svájc, így a magyar válogatottól is komolyabb teljesítményre lesz szükség. 

Azért nehéz megmondani, hogy miben kellene leginkább javulnia a magyar válogatottnak, mert gyakorlatilag mindenben. A kapuból egészen biztosan több védésre van szükség, és a hármasvédők mögötti területekkel is kell majd kezdeni valamit, mert a svájci csapat játszi könnyedséggel szolgálta ki a beállót, a horvátoknak pedig két klasszisa van ezen a poszton. Elől ismét a Klujber, Vámos párostól várhatunk sokat, de muszáj lenne másoknak is felzárkóznia. 

Csúnya, mérsékelt színvonalú mérkőzésre számítok, amin a magyar válogatott néhány góllal jobbnak bizonyul majd. 

Kapcsolódó cikkek