Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Magyarország-Montenegró, kedd 07:00

Nem úgy alakultak a dolgok Spanyolország ellen, ahogy vártuk, méghozzá nagyon nem… Rosszul kezdtük a mérkőzést az ibériai gárda ellen, akik más szintet képviseltek, mint az első meccsen padlóba mángorolt kazahok. Négy-nullra vezettek már Penáék, amikor Rasmussen mester időt kért, mondván ez így nem mehet tovább, össze kell kapni a lányokat.

Valamennyire sikerült is, elkezdtek szállingózni a magyar gólok, de sajnos rögtön vissza is kaptuk, amit adtunk, egyszerűen nem tudtunk faragni a hátrányból. A félidő vége előtt még két találatra visszajöttek a lányok, ám utána ismét kinyílt a spanyol gólcsap, így öt volt közte az első harminc perc végén.

A második etapban már nem sok minden történt, a spanyolok nagyon rutinosan játszottak, szépen lassították a mérkőzést, minden magyar találatra feleltek, a kapusuk pedig óriásiakat védett, így végül négygólos különbséggel fújták le az összecsapást.

Vissza a tervezőasztalhoz: a félidő eleji gyenge formát nagyon megbünteti egy jobb csapat, amilyen a spanyol is. Ha minden mérkőzésnek három-négygólos hátrányból futunk neki, akkor nem sok örömünk lesz ezen a világbajnokságon, ez bizonyos.

Kapusposzton nem sikerült megállapodnia a mesternek: mindhárom kapust bevetette, ám egyedül Bíró Blanka tudott néhányat villanni, Kiss Éva és Triffa Ágnes nem tudott hozzátenni a csapat teljesítményéhez, holott pont a kivédekezett akciók utáni gyors lerohanások lennének a csapat erősségei.

A legnagyobb probléma viszont a csapat vezérének hiánya: Kovacsics Anikó formán kívül játszik teljesen, Háfra Noémi pedig kiemelt figyelmet kap, így kevéssé tud érvényesülni a tornán. A szélsőkkel nincs baj, ahogy Tóvizi Petra is remekül teljesített beállóban, öt góljával a legeredményesebb magyar játékos lett.

Tóth Gabi láthatóan nem tud vezéregyéniség lenni középről, ahogyan Tomori sem, így valakinek villámgyorsan előre kellene lépnie a belső posztok egyikén. Persze a kapusteljesítmény feljavulása mellett.

Ilyen előzmények után megyünk neki a Montenegró elleni csörtének, ahol mindenképpen győznünk kell, amennyiben akarunk pontokat vinni a középdöntőbe. Szenegál megszorította a délieket, és Kazahsztán ellen is csak kilencgólos különbséggel tudtak nyerni Johansson lányai. Nekünk is kellene a két pont, hiszen Románia ellen mindig nehéz mérkőzésre lehet számítani, Szenegál pedig az alvó oroszlán szerepében tündököl, nem lenne jó ötlet felébreszteni.

Montenegró kulcsembereit régóta ismerjük klubszintről: Radicevic, Jaukovic, Mehmedovic és Bulatovic a világ legjobbjai között vannak. Az ellenük elért győzelem bizonyára extra energiát adna a lányoknak a folytatásra!

Tipp: Magyarország 1,91

Fogadj most, és nyerj akár 9,6 millió forintot!

Kapcsolódó cikkek