Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Magyarország-Szenegál, szerda 11:00

Hát mit műveltünk már megint Montenegró ellen?! Szörnyűség… Vereséget szenvedtünk egy nálunk gyengébb csapattól, csak és kizárólag a saját hibánkból. A körülmények ugyanis adottak voltak a sikerhez is, de a lányok nem tudtak élni vele.

Pedig a mérkőzés kezdete most sikerült a legjobban: nem lépett el az ellenfél, tudtuk tartani a tempót, sőt, egy-két góllal még előrébb is jártunk, mint Bulatovicék. Hibák persze becsúsztak, de legalább nem adtunk előnyt az ellenfélnek.

A félidő második felében aztán záporozni kezdtek a kiállítások, a spanyol bírók bőszen mutogattak két percet a montenegróiaknak, összesen 5 alkalommal. A mieink viszont nem tudták kihasználni ezt az előnyt, az ellenfél mehetett egygólos előnnyel a szünetre.

Ilyet sem sűrűn látni, hogy az emberelőny megzavar egy csapatot… Legalább már erre is láthattunk példát…

A második játékrészt már a megszokott módon kezdtük: ramatyul. Montenegró ellépett három góllal, és csak Bíró Blanka védéseinek köszönhettük, hogy nem lett nagyobb a különbség, mivel a szélsők is mellé dobálták a helyzeteiket, a belső posztokról pedig nem érkezett gól.

Az utolsó 10 percben meglett volna az esély, hogy hozzuk a mérkőzést, de a hajrát sem mi bírtuk jobban, így újabb két ponttól estünk el. Hiába a kiállítások, a leültetett kulcsemberek, még ez is kevés volt, hogy behúzzuk a rangadót.

Klujber, Kovacsics és Háfra elképesztően impotens formát mutatnak, összesen 4 gólt szereztek, ezek közül kettő hetesből esett. Schatzl és Lukács kettősét lehet kiemelni, a szélsőduó 13 gólt szerzett a 24-ből. Nagy kár, hogy senki nem tudott felnőni melléjük.

Pusztán a szélsőkre építve nem lehet nagy eredményt elérni, ez egészen biztos, Kovacsics helyén nem ártana akár Vámosnak lehetőséget adni, de minőségi átlövőjáték nélkül így sem várhatunk sokat. Hiába volt – végre – rendben a kapusteljesítmény.

Szenegál ellen is várnánk Bíró jó formáját, hiszen az afrikaiak hajlamosak sok gólt lőni: Románia 24-et, Montenegró pedig 25-öt kapott tőlük, ami azért nem rossz teljesítmény. Legtöbbjük Franciaországban kézilabdázik, így hozzá vannak szokva a nagyobb terheléshez és a klasszis ellenfelekhez.

Bár ez a magyar válogatott jelenleg nem éri el a klasszis szintet, egy győzelmet muszáj lesz besöpörjünk a Románia elleni derbi előtt.

Tipp: Magyarország 1,04

Unibet adventi naptár: karácsonyig minden nap új meglepetéssel várunk!

Kapcsolódó cikkek