Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Sokan még most is azt tartják, kár volt a Győri Audi ETO női kézilabda csapatától elengedni a román idegenlégiós Crina Pinteát. Beszélnek itt olyanról, hogy már korábban megállapodtak arról, csak a tavasz lesz a munkaideje Győrben, utána visszamegy a CSM Bukarest-hez, ahol most aztán tényleg és huszadszorra is nekifognak egy ismét világverő világválogatott megformázásának, és ehhez feltétlen kell a piszok erős és ügyes beállós.

Különben Pintea jelenlétével zajonghatnak a népek, nem ő az első és valószínűleg nem is az utolsó román sportoló, aki a fizetésben bővelkedő magyar sportban felbukkan. A szurkolóként csúnyán ordibáló vad férfiak harsoghatnak, amit akarnak, előtte picit bele kellene gondolni, hány, Pintea országából érkezett sportoló okozott örömet a magyarságnak, és a kézilabdázónő is gyorsan kedvenccé vált Győrben! Teljes joggal! Hatalmas kedvvel játszik, csupa mosoly, ha gólt dob és a többiek sikerének is őszintén tapsol. Azt mondják, jön helyette egy másik hölgy, csakhogy Pintea egészen különleges, kiemelkedő egyéniség. Amúgy a közösségben is! Tökre boldog, ha jól megy a játék, nagyon rajta van, hogy a magyar klub ismét a csúcsra jusson. Semmi sztársáv, pedig aztán vetíthetne, akciói kábé 99 százalékából gólt dob.

A hétvégén, az Odense elleni kiemelt fontosságú BL partin döntő volt az ő beszállása a védekezésbe. Ahogyan megjelent, utána keményedett fel a defenzív munka, formát adott az elhárításnak, sorra verte vissza a támadásokat! Csak sajnálni lehet, hogy a csupaszív, a Final Four győzelem irányába masszívan igyekvő Pintea lelép. Ahogyan Nora Mörk is. Az ő esete egy kicsit más. A kétkedők bátran bemondják, nem is biztos rossz döntés, hogy elmegy, többet volt győri három éve alatt táppénzen, mint a pályán. Bukarest lesz az új lakhelye, a CSM pedig a munkaadója.  Ahol, a hírek szerint éppen három hónapja nem kaptak fizetést a munkásnők, de állítják, ez már megszokott probléma, eljön majd a bőség ideje.

Fogadjunk, ezzel annyira nem számolt Nora Mörk!

Kapcsolódó cikkek