Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A hétvége nagy karistolása: a mennyei, az álom tizenegy kikapott!

Senki sem gondolta volna, hogy a Manchester City csapatát pont egy habókos olasz irányítása alatt verik el. Antonio Conte remek munkát végez mindenhol, elég a Chelsea-re gondolni a szigetországban, az olasz fenségek most nem számítanak! Szombaton totál tippmixrobbantó volt a Tottenham meghökkentő történelmi győzelme a világ pillanatnyilag legjobb, legerősebb klubja ellen. Pep Guardiola sem érti, ezt itt most, hogy? 

Tényleg nagy mágus a katalán, igazi bizonyítékot akkor kaphatnánk munkásságáról, ha levennék a soha ki nem ürülő pénzeszsákról és mondjuk Jászjákóhalma felnőtt csapatát kellene edzenie! Az nem nagy művészet, hogy álmában meglát egy tehetséget, szól a gazdáinak, ez kellene, de iziben, azok ugranak, a kiválasztott boldogságában tapsikol, aztán jöhet a fickó beépítése. Mások azon küszködnek, hogy valamiféle csühös kis csapatot egyben tartsanak, a másik véglet meg ez. Akár esztelen igazolásokkal, büntetésért kiáltó gigafizetéssel. Ez a Mbappe gyerek is jócskán elszaladt önmagától, állítólag egymillió fontos heti keresettel édesgetik. Hülye az is, aki ennyit ajánl!

Amúgy Guardiola szépen dolgozik, az angol bajoki cím annyira alap, mint az átlátszó szélvédő az autóban, még az FA kupa is elérhető, csak az a fránya BL elsőség, az fáj nagyon. Nincs még a vitrinben az a gyönyörű, szexi serleg!

Az is elfogadható, hogy egy nagymenő csapat valamikor kidurran, akkor viszont nem lesz makulátlan az idei év, ezzel lehet élcelődni!

Ebbe a kátyúba esett a világ másik kirakat csapata, a Győri Audi ETO. Amely már csak nevében magyar, inkább skandináv női kézilabda válogatott. Itt nem Guardiola mutogat, Ambros Martint engedték vezényelni, és ha ő kitalál valamit, Bartha Csaba vezető azonnal rohan az átigazoló lappal, fizetési borítékkel! A Győr BL mutatója pazar, zseniális szám, 70 legjobbak között lejátszott mérkőzésen nem talált erősebbet! 

Aztán a feléből gazdálkodó norvég Kristiansand, köztük pár bosszúért lihegő egykori győrivel letépte a fényes lobogót. Nem sokkal, egyel, ők győztek. Kérdés, hogy ez a presztízsveszteség mennyire rázza meg Barthát, Martint és munkásait.

Esetleg úgy frissítenek, hogy még igazolnak valakit Dániából vagy Svédországból, vagy tökmindegy honnan, csak északról.

Kapcsolódó cikkek