Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Két izgalmas hír is borzolta a kézilabdavilág kedélyeit. 

Lassan kezdődik az uborkaszezon a kézilabdában, ám a női BL-csapataink gondoskodtak arról, hogy pénteken is legyen miről beszélni a különböző fórumokon. A Győr ugyanis bejelentette, hogy Yvette Broch és Ana Gros is visszatér, a Ferencváros pedig jövőre Tomori Zsuzsannával egészül ki. 

Mindhárom igazolásról érdemes beszélni. Tomori visszatérése például rögtön sok kérdést vet fel. Egyrészt azt azért kimondhatjuk, hogy a német Alicia Stolle igencsak feleslegessé vált a csapatban. Másrészt az én fejemben rögtön az fordult meg, hogy Tomori számára mi az “üzlet” ebben az igazolsában. A BL-győztest hagyja ott (nem beszélve a személyes szálról) egy olyan klubért, amely nyilván jelent ugyan számára érzelmi kötődést, de egyelőre közel sem a Viperséhoz hasonló célokért küzd. 

Persze könnyen lehet, hogy ez az átigazolási időszak egyfajta mindent vagy semmit a vezetőség részéről. Sok rutinos játékos jött, aki képes lehet még jó teljesítményre, de azért már túl van a pályafutása csúcsán.  Ha pedig kicsit teret engedünk a konteóknak, Elek Gábor és Golovin Vlagyimir kapcsolata alapján előbbi segíthet elsimítani a válogatottal kapcsolatos ellentéteket is. 

Átlépve a másik zöld-fehér csapathoz, Ana Gros megítélése igen egyszerű: elsőrangú igazolásról van szó. A lányoknál nem túltelített a balkezes piac, a Győrnek pedig sikerült az egyik olyan klasszist leigazolnia, aki ezen a poszton instant erősítést jelent. 

Yvette Broch viszont nem feltétlenül van olyan állapotban, mint első győri időszakában. Ráadásul itt azért egy morális szempont is felvethető: Broch annak idején kiégésre hivatkozva függesztette fel pályafutását, majd nem sokkal később az egyik legfőbb BL-riválisnál, a CSM Bukarestnél tűnt fel.

Ehhez mérten azért kicsit furcsa az üdvrivalgás…

Kapcsolódó cikkek