Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Azzal kezdem, hogy tökre nem értek a kézilabdához! Szerintem a Lékai kapitány pont jól pályán volt, a 7+1 nagyon menő! Nem is értem miért állították ki! Egy reformert! Itt nem egy okoskodó pacák mondja meg a tutit, végképpen kiborítva a kézis társadalmat! Egy olyan motyog magában, aki izgul értük, ha jók, véresre tapsolja a tenyerét, ha meg gyengék, akkor hangosan dühöng! Egy átlag polgi!

Különben tényleg igaza volt a kapitánynak, az elmúlt két és fél év tényleg – via Máthé Dominik – rezzenéstelen jó volt, csak ez az utolsó hat nap csapta el az életkedvét az MVM Dome népének. Meg a többinek!

Azt mondják, ez egy fiatal válogatott! Persze, lehet cáfolni a következőt! A kapuban Mikler és Székely „Dr. Strange” nem számít az öreg kategóriába, távol a 35-től még nincs vészhelyzet, idegesítően jó ellenpélda az izlandiak 40 éves ördöge, Gústavsson kiszedte a szemét mindenkinek!

Kicsit tovább, Lékai Máté jó. Volt régen. A meglepetésgóljai is égetően fontosak, viszont izgatott helyzetben egyre többet ront, végzetesen. Az idő haladtával nem vezér, és napról napra nem lesz vezérebb! Hanusz Egon pörög, mint jégen a hátsó kerék, vele nem számoltak telibe, bánhatják, amikor ott volt, megtelt élettel a csapat. Jó karakteres kani, kicsit vadóc is, ez kell a kiismerhetetlenséghez! Bánhidi bár jól ment, nem annyira a jövő gyermeke, Sipos helyzete, munkássága érthetetlen, ha pedig ehhez vesszük az év óriási helyzetének elszórakozását, sokkal rosszabb az egész!

Bármennyire is nagy ígéret Máthé Dominik, de „tényleg”, neki mély alázattal kell nyomnia a meccseket, különben az ilyen stílusból lehet még Au revoir is! Ja, a közönség indokolatlan izgatása! Oké, Dominik lehet hergelve mutogatni, hogy a nép még jobban szurkoljon – amit amúgy is megtettek –, cserébe be kell dobni a ziccert, hétméterest!

Beszorult időkérések, ugyanazon játékosok indokolatlan erőltetése, semmi következetesség, a vezetés gyengesége, pedig hát értő emberek, spanyolul, magyarul, megannyi rutinnal, úgy látszik kevés!

A rossz, gyenge szereplés miatt a szlovén, az ukrán, a litván szövetségi kapitány lemondott!

Kapcsolódó cikkek