Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

37 évesen, két évtizednyi profi karrier után, a szerb átlövő bejelentette, befejezi profi pályafutását. A Telekom Veszprémből vonul vissza.

„Hat évet játszottam ebben a klubban, ez volt az utolsó idényem. Egyszer mindenkinek eljön ez az idő, én most mondok búcsút. Nagyon nehéz döntés, hogy végleg befejezzem a pályafutásom. 20 évet kézilabdáztam profi szinten, ez az életem. Nem is tudom elképzelni nélküle a továbbiakban”

Persze nem is kell elképzelnie, hiszen a bakonyiak egyik segédedzője lesz, David Davis keze alatt fog dolgozni.

Pályafutását Szerbiában kezdte, 2004-ben igazolt Szlovéniába, ahol berobbant a legjobbak közé. Nem csoda tehát, hogy elvitte Gummersbach, amellyel EHF-kupát is nyert, majd következett Kiel, ahol felért a csúcsra, két BL-trófea és három német bajnoki cím került a vitrinbe.

Hat évvel ezelőtt érkezett meg Veszprémbe, két SEHA-ligát, öt bajnoki címet és ugyanannyi Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett a vörösökkel. Kétszer lett a Bajnokok Ligája gólkirálya, összesen pedig több mint 1100 gólt szerzett Magyarországon.

Ám a legnagyobb veszprémi siker még csak most következhet, ugyanis a Final Four kölni döntőjében egyértelműen az első hely a cél.

Biztosak lehetünk benne, hogy a két távozó klasszis mindent meg fog tenni, hogy hazahozzák a kupát!

Kapcsolódó cikkek