Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Egy áporodott, csumpi kedd este. Semmi sport! Az egész ország azon nyögdécsel, Klopp vagy Ancelotti? A válaszért várni kell pár napot! Jó, akkor Tokmac megy vagy marad? Az izgalom lohadó frászmérője! A Fradi ásza mehetne, csakhogy itteni kényelmes, luxi életét sehol nem fizetik meg! A tévében a két makett meg a bemondó megpróbálja elhitetni a néppel, 50 kereskedelmi tévés perc alatt kajakra lehetséges egy három fogásos menüt kipakolni az zsűri elé! A többiről nem beszélve!

Bezzeg Németországban! Az egyik kereskedelmi tévé méregdrága főműsoridőben, nem törődve semmivel, élőben közvetítette a Bundesliga2-ért vívott osztályozót! Emberek, a második ligáért! Méltó körülménnyel, egy órával a középkezdés megelőző felvezetéssel, Stefan Kuntz szakértelmével! Persze a pálya széléről, nem poros műteremből!

Annak idején az RTL Klub mutatta a magyar bajnokit. A programigazgató majdnem hányt a vasárnap délelőttöktől, fel nem foghatta, miért kell ezt?  Pokoli hosszú mérkőzés, lehetetlen megszakítani egy reklámmal, apadó bevétel, mi lesz ebből? Ugyanez a cég úgy sugározta a 2006-os vébét, az élő közvetítés éppen kiért a himnuszra, hovatovább pont a kezdő sípszóra!

Drezda. Itt játszott visszavágót a Bundesliga 2-be jutásért-maradásért a helyi vagányok csapata és a híres Kaiserslautern! A drezdai stadion pokoli tűzben, 30 ezer fanatikus űzte-hajtotta kedves embereit. Azok a pályán, mintha az életükért harcolnának, szünet nélkül loholtak, nem nyavalyogtak, ripacskodtak! Nem véletlen, hogy a BL2-re mentek, a sportolók kissé botosak. Ehhez képest egy csóró kedd esti szögletet 30 ezer őrjöngve ünnepelt! Mint aki még soha nem látott ilyet!

A fickók a gyepen akkora luftokat rúgtak, ózonlyukat ütöttek a levegőbe! Nem számít! Senkit nem érdekel! Élvezték a lüktetést, a tempót, a férfiszagot, lenyűgöző, mámorító közösségben! Gigantikus energiával tepertek, semmi nem szegte kedvüket, a nép őrjöngött! Varázslatos élmény, felejthetetlen virtus, izzott a levegő, pályán, nézőtéren! Totál tesztoszteron fergeteg!

Oké, lehet bőgni, hogy 80 milliós ország meg minden. Idehaza azért mennek meccsre, addig se lássa őket a bibircsókos satrafa, ne kelljen cselédkedni, esetleg a klubházban lehet ultizni, fehér fröccs, talán valami betévedő fiatalasszony…

Jah, és a német tévénézőknek jutalomra bedobtak egy 25 milliós forintos funny Volkswagen kisbuszt!

Hrutka Jani, mit szólsz? Bundesliga 2-ben a Kaiserslautern!

Kapcsolódó cikkek