Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A német másodosztály tizedik fordulójának péntekén egyből két rangadóval kezdünk, ahol az első négy helyezett egymással mérkőzik.


 

 

Hannover 96 – Hamburger SV

Négy kört követően csak négy ponttal állt Stefan Leitl legénysége, de azóta mindössze egyszer nem nyertek, ez alapján pedig joggal tanyáznak a negyedik helyen, ahonnét könnyedén feljutást jelentő helyre tudnak előrelépni, ha legyőzik a listavezetőt. Noha ez az előző idényben sikerült hazai pályán, az új edzőnek abszolút nem megy a rivális kispadját koptató Tim Walter ellenében, akinek összességében is csak az az egy veresége van a hannoveriekkel szemben. Az északiak a kiváló védekezésükkel menetelnek a feljutás irányába, s ugyan van két vereségük, hogy ha gólt kapnak, akkor többnyire veszítenek is, mert a hét győzelmük során hatszor nem talált be nekik az ellenfél.

 

SC Paderborn 07 – Darmstadt 98

Fájó vereséget szenvedett a szünet előtti fordulóban az utolsó helyezett otthonában Lukas Kwasniok alakulata, ami okán elbukták az első helyüket, de továbbra is feljutást jelentő pozícióban vannak. Ennek megőrzése érdekében, most egy komoly rangadó vár rájuk a dobogó alsó fokán található Torsten Lieberknecht tanítványai ellen, akik a nyitófordulós vereség óta nem találtak legyőzőre, bár a szünet előtti időszakuk már inkább a döntetlenekről szólt. Nekik ezúttal az egy pont sem lenne rossz ebben a párosításban, bár a legutóbbi két alkalommal nyertek idegenben is, ami bizalomgerjesztő lehet ezúttal is.

Kapcsolódó cikkek