Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Dynamo Dresden – SV Türkgücü-Ataspor München

A listavezető nyert a legutóbbi körben minden más megbotlása közben így két pontos előnyre tettek szert és közel az azonnali visszatérés a másodosztályba számukra, mert a harmadik helyen állóval szemben már négy pont az előnyük, amit egy mostani sikerrel meg is tartanak és feljutnak. A cél persze a bajnoki cím, amihez egyértelműen három pontok kell gyűjteni a müncheniek ellen, akik újoncként nagyon stabilan bennmaradtak, de az utóbbi három meccsükön egyaránt vereséget szenvedtek ez pedig már annak a jele, hogy számukra nincs tétje az idénynek.
 

SpVgg Unterhaching – Hansa Rostock

A ligautolsó nyert az előző körben, de ez már csak szépségtapasz a pocsék szezonjukra, amit most szeretne tovább rontani a második helyen álló rostocki együttes, amelynek az automatikus feljutáshoz nem kell más, mint nyerni mindkét mérkőzését és akkor még talán a bajnoki cím is összejöhet ki szerencsével A vendégeknek elég jól megy idegenben, mert övék a második legjobb mérleg, csaknem annyi pontot gyűjtöttek az otthonuktól távol, mint házigazdaként, most pedig pontosan kiegyenlítődhetnek ezek a számok, ha nyerni tudnak.
 

MSV Duisburg – FC Ingolstadt 04

Az rosszabb egymás elleni miatt még kieshetnek a hazaiak, de ez nagyon nem tűnik reálisnak hat pontos előnyben, mert a vonal alatt lévő riválisuknak két győzelem kellene, míg ők kétszer kikapnak, ez a párosítás pedig nem tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek. Az ő első vereségükre pályázik a negyedik helyen álló együttes is, amely idén ismét lemaradhat a feljutásról, ha nem botlanak a riválisok, mert még csak az osztályozót illetően sincs saját kezükben a sorsuk. Nyerni kell mindkét hátralévő meccsüket és reménykedni.
 

TSV 1860 München – Bayern München II

A dobogó alsó fokán álló hazaiak egy városi derbin kerülhetnek közelebb a feljutás reményéhez, de miközben saját magukra figyelnek a többiek eredménye is fontos számukra, mert előrébb kellene kerülniük, ha automatikusan szeretnének felkerülni és nem egy osztályozó keretein belül. A vendég címvédő teljesen szét lett kapva keretügyileg az előző szezonhoz képest, ami nagyon komoly gyengülést jelentett számukra, mert idén már a kiesés elleni harcban érdekeltek, sőt egész pontosan a vonal alatt vannak gyenge remények közepette.  

Kapcsolódó cikkek