Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ha valaki 20 éves korában még nem számít ismert futballistának, az lecsúszott a valódi sztárságról? Vagy nem probléma, ha valaki még a korosztályos csapatokat járja, nemsokkal felnőtté válása után is, nem késett még le semmiről?

Az világosan látszik, hogy a modern futballban rengetegen befutnak még 20 éves koruk előtt, de akadnak olyanok is, akik tinédzserként lesznek óriási sztárok. Jadon Sancho, Kylian Mbappé vagy éppen Matthijs de Ligt zsenge koruk ellenére posztjuk legjobbjai között vannak, és ők még nem is számítanak különlegesen fiatalnak… Ansu Fati vagy Youssoufa Moukoko közül előbbi 17, még utóbbi 15 éves, de abban mindenki egyetért, hogy óriási potenciál van bennük, született tehetségek.

Az alább bemutatott tini titánok, talán nem törnek majd Aranylabdás babérokra, de az biztos, hogy idővel helyet kaphatnak nevelőklubjaik felnőttcsapatában. Lássuk, az Atlético Madrid, a Barcelona és a Real Madrid ígéretes fiataljait!

Rodrigo Riquelme – Atlético Madrid

20 évesen már lecsúszott arról, hogy a Matracosok új Fernando Torrese legyen, elvégre még csak a B-csapat kulcsjátékosa, a villámgyors balszélső. Legnagyobb erősségei közé tartozik a labda megtartása, valamint a támadóharmadbéli passzok, amelyekkel társait hozhatja kihagyhatatlan helyzetbe. A kapu előtt még javulnia kell, sok lehetőséget puskáz el, de Simeone ennek ellenére is számít rá. Király-kupa, illetve La Liga-rutinnal is rendelkezik már.

Monchu – FC Barcelona

A legendás gránátvörös-kék páros nyomdokaiba léphet a 20 esztendős középső középpályás. Xavi és Iniesta erényeivel egyaránt rendelkezik, elvégre labdabiztos, pontosan passzol, de a kapu előtt sem jön zavarba. 26 mérkőzésen 8 gól és 3 gólpassz a mérlege, ami remek eredmény ezen a poszton, a 11 sárga lap viszont kevésbé. Talán a (tiszta) védekezés nem annyira az erőssége, de előrejátékban, illetve egy az egy elleni párharcokban parádésan teljesít. Csak az a fránya konkurencia…

Miguel Gutierrez – Real Madrid

Idén nyáron alaposan megünnepelheti 19. születésnapját, tavaly ugyanis nem volt módja köszönteni a nagykorúságát. Nem szomorkodhatott miatta, elvégre az U19-es Európa-bajnokság ütközött a nagy nappal, amely tornát megnyerték a spanyol ifjak. A Királyiak balbekkje fontos eleme volt a válogatottnak, és klubcsapatában is a kihagyhatatlan emberek közé tartozik. A szélen megvívott párharcainak 90 százalékát megnyeri, támadásnál pedig bátran előre merészkedik, hogy középre lőtt labdáival segítse a csatárokat. Marcelo és Mendy versenytársa lehet hamarosan!

Kapcsolódó cikkek