Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

FC Nordsjælland – Silkeborg IF

A tizedik helyen tanyázó, a szünet előtt pocsék formában lévő „tigrisek” javítási szándékkal léphetnek pályára a Right to Dream Park közönsége előtt, akiknek bizonyítaniuk kell. Flemming Pedersen farumi munkássága egyik legrosszabb időszakán van túl és bár nagyra becsülik, ha nem javul a teljesítmény, akkor mennie kell előbb-utóbb. A vendégek ezzel szemben a szezon egyik meglepetését okozzák, ugyanis Kent Nielsen legénysége csupán két vereséget szenvedett eddig, ami a legkevesebb a ligában, ráadásul jelenleg a hatodik, felsőházi pozícióban találjuk őket. A védelmükre alapozhatnak, ami remekelt az utóbbi időben, s ez lehet most is a pontszerzés kulcsa.

 

 

Randers FC – Vejle Boldklub

Jókor jött a szünet Thomas Thomasberg csapatának, akik az utolsó két meccsükön csak egy pontot szerzetek, most viszont a ligautolsó ellen reményteli folytatás következhet egy sűrű időszak nyitányaként, mert a nemzetközi porondon való kalandozásuk is még tart. A Cepheus Parkban látogató Peter Sörensen irányította vendégek odahaza már egész jó formát mutattak a szünet előtt, de idegenben még mindig képtelen nyerni, ami nem ad okot a reménykedésre, mert most volt idejük rendezni a sorokat a riválisoknak is.

 

 

(function (el) { window.addEventListener(“message”, (event) => { if (event.origin.startsWith(“https://www.sofascore”)) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + “px”; } } }); })(document.getElementById(“sofa-standings-embed-12-36834”));

Az állást biztosítja a SofaScore LiveScore

 

 

FC Copenhagen – AGF Aarhus

A fővárosiak egy történelmileg fontos csatára készülhetnek, ahol alapból is rajtuk lenne a győzelmi kényszer, de a vendégek gyengélkedése okán ez hatványozottan igaz. Jess Thorup tanítványai a második helyen állnak a tabellán, ami már javulás az elmúlt évekhez képest, de idén is a bajnoki cím a kitűzött cél, amitől egyelőre messze vannak. A Parken Stadion fanatikusainak ezúttal a David Nielsen fiaiban kell félelmet kelteni, akik erősen beragadtak a rajtnál és azóta sem eszmélt fel eléggé a csapatuk. Csak a nyolcadik helyen állnak, ráadásul a meccsenkénti egy gólt sem tudják összehozni, ami igen vérszegény tőlük és nehéz erre alapozni egy idegenbeli meccsen.

 

 

FC Midtjylland – Brøndby IF

A forduló rangadójára a herningi MCH Arénában kerül sor, ahol a listavezető fogadja a címvédőt. A „farkasok” négy pontos előnyt építettek ki a szezon eddigi részében és úgy tűnik, hogy Bo Henriksen kinevezése telitalálat volt a pontvadászatban való verseny szempontjából, mert a teljesítményük alapján valóban ők eddig a legjobb együttes a ligában. A vendégek ezzel szemben igencsak megszenvedték a nyári átigazolási időszakot, mert Niels Frederiksen gárdája több kulcsemberét is elveszítette. A szünet nem is jöhetett volna rosszabbkor nekik, mert zsinórban négy győzelemmel elindultak felfelé és most csak reménykedhetnek abban, hogy a lendületük nem törik meg túlzottan.

Kapcsolódó cikkek