Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A felsőházban a bajnoki cím eldőlt az előző körben, de az izgalmak az alsóházban nem adták alább az utolsó játéknapra sem.


 

 

 

AC Horsens – Lyngby BK

Negyedszer csapnak össze az újoncok a szezonban, s eddig teljesen kiegyenlített a párharc – egy-egy győzelem és egy pontosztozkodás –, azonban Jens Berthel Askou fiai abban bízhatnak, hogy az alapszakasz során, mikor odahaza, a Nordstern Aréna közönsége előtt fogadták a másik feljutott együttes, akkor nyerni tudtak. Most csak a győzelem adhat remény, de borzasztó formában vannak, zsinórban négy vereséggel a hátuk mögött, úgy, hogy tavasszal csak egyszer nyertek, s akkor sem otthon nehéz lenne azt állítani, hogy ők az esélyesek. Ezzel szemben Freyr Alexandersson csapata feltámadást hajt végre és ha esetleg sikerülne nyerni, akkor még a bennmaradás is meg lehetne nekik, bár ez igaz a hazaiakra is, de mindkét együttes csak abban az esetben maradhat benn, ha időközben nem születik hazai siker a harmadik 27 pontos csapat találkozóján.

 

AaB Aalborg – Silkeborg IF

Az előző három fordulóban mindössze egyetlen pontra futotta a szezon közben kinevezett Oscar Hiljemark által irányított csapat erejéből, ami alapján nem lehet azt állítani, hogy a bennmaradásért folyó csata első számú esélyese lenne a kupadöntős együttes. Azonban odahaza, a Portland Park támogató publikuma előtt tudva, hogy egyetlen döntetlen is elegendő a következő idénybeli tagság megszerzéséhez mégiscsak azt mondhatjuk, hogy ők állnak a legközelebb ahhoz, hogy a végelszámoláskor is a vonal felett legyenek. Ehhez a pozíciójában már változást előidézni nem tudó Kent Nielsen legénysége ellen kellene diadalmaskodni, akiket a kupa elődöntő során sikeresen két vállra fektettek a pirosmezesek, de azon kívül elég régóta nem volt sikerélményük ebben a párharcban.

Kapcsolódó cikkek