Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A dán élvonal 12. fordulójában vasárnap a javítási szándék lehet a középpontban.


 

 

AGF Aarhus – FC Midtjylland

Az előző körben a címvédő otthonában kikapott Uwe Rösler csapata, most viszont odahaza, a Ceres Park közönsége előtt fogadhatják az előző idény ezüstérmesét. A hazaiaknál sincs épp minden a legnagyobb rendben, de a vendégségbe érkező Albert Capellas együttesénél még nagyobbak a gondok. A csütörtöki mérkőzés miatt az egymás elleni mellett a kipihentség is a hazaiak mellett szól, akiknek ez egy nagy lehetőség arra, hogy leszakítsák magukról az egyik riválist, akikkel jó eséllyel a felsőházban találkozhatnak majd a folytatás során.

 

Odense BK – Silkeborg IF

Az Andreas Alm irányította hazaiak legkedvesebb ellenfele érkezik vendégségbe, ugyanis a svéd mesterrel még veretlen a csapat az előző idény bronzérmesével szemben. Ugyan nyerni nem tudtak a Nature Energy Park közönsége előtt, de most, mikor Kent Nielsen fiai a kettős terheléssel is meg kell küzdjenek tovább erősödik a pontszerzés esélye, de a három lenne csak igazán megnyugtató odahaza, mert a szoros mezőnyben ezzel előre is lehetne lépni néhány helyet.

 

Randers FC – Brøndby IF

Elveszítette veretlenségét és ezzel együtt az első helyet is Thomas Thomasberg alakulata, akiknek most az lehet a legfőbb reményük, hogy az előző idényben remekül ment a 2021-es bajnokkal szemben, ugyanis hét pontot hoztak ellenük össze. Májusban a Cepheus Park fanatikusai örülhettek, mert otthon tartották a kedvencek a három pontot, de azóta Niels Frederiksen tanítványai megerősödtek és bár van néhány sérültjük, de most egy pontra mindenképp esélyesek lehetnek, főleg annak fényében, hogy övék a legtöbb döntetlen az utóbbi időben.

Kapcsolódó cikkek