Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Cseppet sincs csodálkozni való, hogy a spanyol élcsapatok rühellik a Király Kupája sorozatot, jelentsen is bármekkora presztízst a részvétel.

Tényleg nagy érzés lehet a döntőben iparkodni, varázslatos hangulat, oltári dicsőség, meg minden, de addig… Az út eleje maga a pokol. Legfrissebb életérzés ezzel kapcsolatban a Real Madrid fellépése a CD Alcoya ellenében. Ha jól értelmeztem a tévés bemondó szavait, a vendéglátok a harmadik vonal középcsapataként várták az egykori Galaktikusokat, mára már csak Napközeli kisbolygót. 

Viszont a játék képe azt mutatta, ez a Valencia tartományhoz tartozó 59 ezer lakosú kisváros, amely híres az iskoláiról, textil, papír és vasüzeméről, valamint kiemelkedő a gyufagyártása, majdnem leégette a fővárosi nagyfiúkat. A CD Alcoya játékosai olyan tűzzel, akarattal, szívvel játszottak, az első félidőben durván a levegőben lógott a meglepetés, bizony itt a csillagokat leoltják. Ehhez kellett, hogy a pálya talaja biztosan szokatlan volt a látogatóknak, olykor önállóan is felugrott a labda egy sima gurításnál, ehhez kellett volna igazodni a Madridiaknak, nem mindig sikerült. A vendéglátók minden egyes, akár látványos, akár csak sima megmozdulását hatalmas elégedett morajlás kísérte, elég nagy szám a Real látogatása, megcsúfolása. A pálya mérete miatt az első sorban ülők, ha feléjük járt a labda, merészen benyújtott karral szelfiztek a sztárokkal, hiába, na, csak a világ legjobbjai jöttek Alcoyba! Muszáj elkapni a pillanatot!

Látványosan görcsöltek a blankók, idehaza a szittya madridisták azon rimánkodtak, csak nehogy már kikapjanak a kisvárosi vagányoktól! Pocsék rossz passzok, förtelmes játék, akaratgyenge fellépés, kapkodás, pudva támadásvezetés, sehol egy kaput eltaláló valami, számos szívzűr Ancelottinál. Én még az olaszt ilyen idegesen és egyben utálatosan rágózni soha nem láttam, ő is kikészült a látványtól. Nem csoda, emberei szeméremsértően ügyetlenkedtek, botoztak. Nagy meglepetésre Marcelo kapta a kapitányi karszalagot, szerda este ez volt az egyetlen jó megmozdulása. A brazil útját a héten kiadták a Realtól, nem kell többé!  Páran csodálkoztak, a Alcoya elleni játékát látva már nem kell indoklás. Egyszerűen nem volt jó megmozdulása, a többiek az ő szerencsétlenkedését javították, már a bedobás megszelídítése is nagy erőt, hatalmas koncetrációt kívánt a balbekktől. Döbbenetesen béna volt. A Madrid legjobbja egy ukrán kapus, bizonyos Lunin nevű fickó, ha nevének egy magánhangzója stimmel, rettegnék, így viszont csak parádézott!

Vért izzadva nagy nehezen nyert a Real Madrid, az egész egyetlen elfogadható rész az idegenbeli szettjük szépsége, a dizájner csatát is megnyerték a förtelmes Barcelona mezzel szemben!

Kapcsolódó cikkek