Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A harmadik számú európai kupasorozatban is elkezdődnek az egyenes kieséses párharcok.


 

Négy mérkőzést rendeznek 18:45-től, s az itteni párosítások tűnnek elsőre a szorosabbnak.

 

PSV Eindhoven – Maccabi Tel Aviv

A korai időpontok legegyoldalúbbnak tűnő párosításának első találkozóját a Philips Stadionban rendezik, ahol a holland ezüstérmes a papíron kötelező továbbjutás felé tenne egy lépést. Roger Schmidt tanítványai komolyabb erőt képviselnek, mint az izraeli aranyérmes, de persze ez nem jelenti, hogy biztos a győzelmük, azonban a formájuk elég jó ahhoz, hogy favoritként kezeljük őket. Mindez még úgy is megállja a helyét, hogy Mladen Krstajic együttese még jobb eredménysorral jelentkezett az új esztendőben, mint a hazaiak, de a két liga közti különbséget azért számításba kell venni. Nem lenne meglepetés, ha kiszakadna a gólzsák ezen a találkozón és a vendégek is betalálnának, de nyerni aligha fognak.

 

Fenerbahçe – Slavia Praha

A török bronzérmes teljes szezonja komoly csalódás, mert nem csak a bajnokságban nem tudnak a bajnoki cím közelébe érni, de az EL-ben is csak a csoport harmadik helyén zártak. Most sem vár könnyű feladat a január közepe óta Ismail Kartal irányítása alatt álló isztambuliakra, akiknek a Sukru Saracoglu Stadium közönsége előtt kellene előny kiharcolni a cseh bajnokkal szemben. Jindrich Trpisovsky legénysége a sok sérült miatt lehet foghíjas, de még így sem szabad őket lenézni, mert a gyenge tavaszkezdet után kezdenek formába lendülni, akkor pedig a továbbjutás esélyesei lehetnek.

 

 

 

FC Midtjylland – PAOK Thessaloniki

A dán listavezetőre ezúttal a nemzetközi porondon vár egy nehéz feladat, hiszen azt a görög ezüstérmest fogadja, aki a csoportkörben már találkozott egy északi együttessel. Bo Henriksen fiainak ki kell használják az MCH Aréna és a körülmények adta előnyöket, hogy előnybe kerüljenek a visszavágó előtt, mert Görögországban már sokkal nehezebb dolguk lesz Razvan Lucescu csapata ellen, akiknek a hazai pálya a legfőbb erényük idén is. A görögöknek nem igazán megy idegenben és ez most is bajba sodorhatja őket, ha nem tudnak kellőképpen stabil védekezést kirakni a pályára.

 

Rapid Wien – Vitesse

Az EL túl nagy falatnak bizonyult az osztrák ezüstérmes számára, de most talán megteremtődik az esély arra, hogy az Allianz-Stadion közönségét kiszolgálva szép eredménnyel jelentkezzen Ferdinand Feldhofer. A november végén kinevezett szakemberrel jó irányba mozdultak el a bécsiek, aminek okán most is ők az esélyesebbek odahaza, de persze nem szabad ebből messze menő következtetést levonni, mert Thomas Letsch legénysége hozott már pár szép teljesítményt idegenben is, nem mellesleg a párharc inkább nekik áll minden szempontot figyelembe véve és az otthonuktól távol bármikor jók egy döntetlenre, ami most is komoly lépéselőnyt adna a visszavágó előtt.

 

 

 

A 21 órakor kezdődő összecsapásokon már inkább a hazai csapatok esélyeire alapozhatunk.

 

Marseille – Qarabağ

Kötelező jellegű mérkőzés vár Jorge Sampaoli fiaiara, akik ugyan a sok döntetlenjük okán megkérdőjelezhető nemzetközi szereplést produkáltak eddig, de most még nem az EL-ben vannak, így pedig az elvárások is megnőttek, már pedig egy papíron egyoldalú párharcban nem fér bele a botlás az Orange Vélodrome közönsége előtt. Qurban Qurbanov a jó formában bizakodhat, hiszen csapata három idei meccse mindegyikét megnyerte, de persze közel semmilyen minőségű ellenfelekkel szemben. A csoportkörben jól teljesítettek, de jó eséllyel ez lesz az útjuk vége.

 

Celtic – Bodø/Glimt

A skót éllovas kilenc meccses győzelmi szériában várhatja a folytatást a harmadik számú sorozatban, ahol még a szerencse is kedvezett Ange Postecoglou csapatának, hiszen a norvég bajnokság még nem kezdődött el, ráadásul a Kjetil Knutsen kerete ismét jókora változáson ment át és komoly munka vár a szakemberre, hogy kialakítsa a megfelelő szerkezetet és kezdőt, márpedig a bombaformában lévő glasgow-iak ellen ez nem biztos, hogy bele fog férni a Celtic Parkban.

 

 

 

Leicester City – Randers FC

A csúfos EL-kiesés után most nem fér bele újabb gyengélkedés Brendan Rodgers csapata számára, főleg nem a King Power Stadium közönsége előtt, ahol a legfinomabban fogalmazva is kötelező lenne eldönteniük a párharcot, hogy a jövő heti visszavágó már csak formalitás legyen Dániában és tartalékolhassanak a bajnoki meccseikre. Thomas Thomasberg legénysége már így is masszívan felül teljesítette a legtöbbek elvárását azzal, hogy kivívta a továbbjutást és a tavasz folytatást. Nekik ez egy bónusz kör, ahol mindenféle teher nélkül játszhatnak, hátha alábecsülik őket az angolok és meglepetést okozhatnak.

 

Sparta Praha – Partizan Belgrád

Az esti program legkiegyenlítettebb párharcának első felvonására a Generali Arénában kerül megrendezésre, ahol a cseh ezüstérmes az EL-ben való egyfajta kisebb csalódás után, most egy szinttel lejjebb próbálja meg kiköszörülni a csorbát és pozitívan megmutatni magát a nemzetközi színpadon. Pavel Vrba tanítványai a hétvégén rangadón játszottak döntetlent odahaza, de ez most kevés lenne a szerb ezüstérmessel szemben, mert akkor a visszavágóra hagynák a feladat nehezebb részét és az bizony aligha okos döntés, hiszen Aleksandar Stanojevic együttese már eddig is megmutatta, hogy odahaza vitézkedik igazán.

Kapcsolódó cikkek