Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A francia harmadosztály 13. fordulója során két felsőházi rangadó vár ránk, amely a feljutás harc során is fontos lehet.


 

 

FC Martigues – US Orléans

Valamivel több mint tíz évvel ezelőtt lejátszott a két együttes két meccset, amikor oda-vissza lehozták gól nélkül a párharcaikat. Ez most talán kevésbé reális forgatókönyv, mert az újonc odahaza két lőtt gólt átlagol és remek formában is van, így pedig Grégory Poirier tanítványai esélyesek lesznek a Stade Francis-Turcan közönsége előtt, hiszen veretlenek hazai környezetben. Azonban a vendégségbe érkező Xavier Collin legénysége idegenben ötből háromszor is megosztozott a pontokon az ellenféllel, ami alapján az egy pont most sem lenne rossz nekik, mert az otthonuktól távol nem tudnak meggyőzőek lenni és diadalmaskodni gyengébb riválisokkal szemben sem, nemhogy egy felsőházi csapat ellenében.

 

 

FC Villefranche – FC Versailles 78

A legutóbbi két meccsét megnyerő Hervé Della Maggiore együttese elindult a tabellán előrefelé, ami valahol várható volt egy olyan csapattól, amely az előző két idényben a dobogóért harcolt. Most a Stade Armand-Chouffet közönsége előtt kellene egy újabb sikert aratva a feljutásért vívott harcba is becsatlakozni, mert egy közvetlen rivális érkezik vendégségbe, akik ellen a három pont még fontosabb lenne. Cris most fog bemutatkozni az újonc kispadján és a fővárosiaknál a feljutás nagy dolog lenne, hiszen újoncként két idény alatt két osztályt léphetnének felfelé. Idegenben gyengén muzsikálnak, egyetlen sikerük van csak, ezen kellene elsődlegesen javítani, bár az kétséges, hogy ez most mennyire megvalósítható.

Kapcsolódó cikkek