Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Igencsak súlytalan eddig a Bayern München a játékospiacon, nem igazán özönlenek a nagy nevek Bajorországba, és emiatt már a klub sztárjai is igencsak aggódnak.

Nem is alaptalanul, ugyanis tavaly csak az utolsó fordulóban lett meg a bajnoki salátástál a Dortmund előtt. Ám a Borussia idén feljebb kapcsolt, és komoly neveket igazolt le, Nico Schulz, Julian Brandt, Thorgan Hazard, Paco Alcácer és Mats Hummels személyében. Ezekkel a transzferekkel eddig Európa ötödik legtöbb pénzt elköltő klubja a sárga-fekete alakulat.

A Bayern pedig hiába a hetedik, eddig mindössze 3 játékost igazoltak:

Érkezők:

·        Lucas Hernández

·        Benjamin Pavard

·        Jann-Fiete Arp

Távozók:

·        Mats Hummels

·        Franck Ribéry

·        Arjen Robben

·        Rafinha

·        James Rodriguez

Láthatjuk, hogy a távozók között jóval nagyobb nevek vannak, mint az érkezők oldalán, ráadásul a posztok sem igazán stimmelnek. Pavard és Hernández ugyanis mindketten középhátvédek, így a keretben már négyen vannak két posztra, hiszen Süle és Boateng is játszani szeretne. Jóval valószínűbb, hogy Boateng lép, Hernández pedig Sülével fog párt alkotni a védelem tengelyében, míg Pavard a jobb oldalon kaphat szerepet, így Kimmich visszatérhet a középpályára.

A bal oldal Alaba territóriuma, előtte Coman száguldozhat, a másik szárny pedig Gnabryé. A két védekező középpályás posztra öten vannak: Tolisso, Thiago, Goretzka és Renato Sanchez, plusz az a Javi Martinez, aki a védelem tengelyében is megállja a helyét. A középső szekció mélysége és minősége tehát remek, nem is beszélve Kimmichről, aki szintén itt kap majd szerepet. Elöl vannak csak gondok…

Nincs igazi támadószellemű középpályás, egyedül Thomas Müller, ám ő nemsokára betölti a harmincat, kellene neki egy minőségi váltótárs. Ahogy a két szélsőnek, Comannak és Gnabrynak is, hiszen Robben és Ribéry nélkül nagyon magányosak a széleken. Alphonso Davis egyelőre lutri, nem tudjuk, mire képes a 18 éves ifjú titán.

Nicolas Pépé és Leroy Sané a két potenciális érkező, valamint Ousmane Dembele jöhet Barcelonából. Callum-Hudson Odoi, vagy Anthony Martial sem lenne rossz vétel, utóbbi a csatár mögött is megállja a helyét árnyékékként.

Apropó csatárposzt! Robert Lewandowski egyeduralkodó elöl, nincs igazi váltótársa, maximum a fiatal szupertehetség, Arp. Ám a lengyel csatár még igazolásokra vár, ennek pedig hangot is adott a Real Madrid elleni – győztes – mérkőzés után.

„Várnunk kell az új emberekre, nagy nevekre van szükségünk, hogy megnyerhessük a Bajnokok Ligáját. Reméljük, hogy történik valami a következő napokban.”

Joshua Kimmich is csatlakozott csapattársához.

„Új futballisták kellenek, hogy tényezők legyünk Európában. Jelenleg csak 17 játékos van a profi keretben, ez nagyon kevés.”

Karl-Heinz Rummenigge elnök úr azonban nyugalomra intette a lázongókat.

„A türelem nem gyakori a futballban, de nekünk annak kell maradnunk. Szeptember másodikán zár a piac, a dominó-effektusra várunk, ami beindítja a piacot, és akkor lecsapunk. Nem idegeskedem.”

A játékosok azok, hiszen a hazai dicsőség után Európa királyai szeretnének lenni!

Kapcsolódó cikkek