Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Eintracht Frankfurt–Dortmund, szombat 15:30

Akárhogyan is fényezik a hazaiak magukat, ehhez a meccshez csak annyi közük lesz, hogy a pályán ugrálnak majd. Oké, a labdához is hozzáérhetnek olykor, de különben semmi extra. Ne is reménykedjenek, de tényleg ne!

Ez a szombat bőven és csúnyán átfut rajtuk, igazából az a fontos a hazaiaknak, hogy az óra ne álljon le. Mert ha ez mégis megtörténne, akkor az a szörnyű helyzet állna elő, hogy végtelenítve figyelhetik szétszabdalásukat. Ha valami frankfurti önbizalmat adó körülmény felmerülhet, azt jól bámulják meg, üljék körbe, ünnepeljék meg rendesen, mert kevés ilyen lehetőségük lesz.

A BVB nagyon rendben van, pont úgy, ahogyan mindegyik Favre-csapat volt eddig. Most a fényben élnek, ez a szezon pofás lesz. Hátra nézve bár ki nem mondva, kloppói magasságba juthatnak! Ennek lesz az egyik állomása a Frankfurt elleni kötelező.

Tipp: Eintracht Frankfurt–Dortmund 0-2 13.00

 

Hertha–Wolfsburg, szombat 15:30

Ha egy csapat totál kiismerhetetlen, akkor az most a Hertha. Bárkit megcsinálnak, aztán hazai pályán görcsölnek, majd jön egy idegenbeli zakó és a csúszás folytatódik. Aztán a jön a feltámadás, ezekből merítve belegondolnak: mit lehet kihozni a következőből?

Ez a helyzet most Berlinben. Hazai pályán ment a pont csípdesés, a nagy uralom viszont kevésszer jött át, szóval a hazai levegő annyit nem hoz, mint amennyit visz. Biztosan pokoli nehéz lehet ezt megélni úgy, hogy a Hertha szurkolói szépen fogalmazva elég vadak, többször kaptak már büntetést, ez is nyomasztó lehet ezen a meccsen. Amennyiben nem sima a mérkőzés, elindulnak a hőbörgők, bekavarnak a hangjukkal.

Ha a kettő küszködő közül valamelyik belekap három pontba, akkor simán elléphet a másiktól, életben tartva a távolban felsejlő nemzetközi szereplést. A vendégek kemény sallert kaptak az előző fordulóban, amikor a Leverkusen 3-0-ra simázta őket hazai pályán, talán ettől dühösek lesznek és szombatra megvadulnak. Ugyanakkor valószínűbb, hogy jó lesz itt a döntetlen, egyik sem bír majd a másikkal.

Tipp: Hertha–Wolfsburg 2-2 12.50

 

Augsburg–Mainz, vasárnap 15:30

Simán kijelenthető, hogy a Mainz igen penge az otthontól távol, főleg a gyengébb csapatok ellen szinte mindig jól labdáznak. Az Augsburg meg bajor büszkeség ide, legendás klub oda, most éppen szenved a kiesés lidércnyomásától. Pont ekkor kell fogadniuk a karneváli csapatot – ezt már soha senki le nem mossa róluk – nem a legjobb előjelekkel, és az eddig megszerzett 15 pont is nagyon kevés. Az most még annyira nem világos, hogyan lesz ebből jövőre első osztály.

Igaz, a helyzet egyelőre még nem annyira rossz, de nem is ilyen egy jó szitu. Az Augsburg emberei jó régen érezték a győzelem ízét, október közepén díjazták a munkájukat 3 ponttal, azóta csak az szürke döntetlenek meg egy csomó vereség volt jellemző.

A Mainz hozzájuk képest csillogó csodacsapat és roppant idegesítő lehet, hogy emiatt aztán őket fényezi a fogadóiroda. Ha nyerne az FCA, robban a kassza, ám ezzel a tervvel csak szerényen! Kevés az alap a hazai bulihoz, inkább a csodavárás jelenti a kapaszkodót, még úgy is, hogy németek. Pedig azok nem egy feladós nép!

Tipp: Augsburg–Mainz 0-2 17.00

Kapcsolódó cikkek