Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Kapitány immáron két éve szögre akasztotta a stoplist, ám álmai klubját nem hagyta el, technikai igazgatóként segítette a Farkasokat. Egészen mostanáig… Totti feldúltan tartott sajtótájékoztatót, amelyen elmondta, miért hagyja ott 27 év után az Örök Város csapatát.

A támadó számára többet jelentett ez az egyesület, mint bárki másnak, 13 évesen került a bordómezesekhez, és bár sok sztárcsapat kivetette volna rá a hálóját, ő mindig hűséges maradt. Nem csoda tehát az érzelmes búcsú.

„Június 17.-én, 12 óra 41 perckor elküldtem a felmondólevelemet. Olyan nap ez, amit reméltem, hogy soha nem jön majd el.”

Totti ezután nyíltan bírálni kezdte a vezérigazgatót, mondván nem volt beleszólása a dolgokba, nem megfelelően bántak vele.

„Soha nem kaptam esélyt, hogy együtt dolgozhassak az edzőkkel, és nem a saját hibámból. Soha nem avattak be semmibe, minden döntésből kimaradtam, az elmúlt két évben összesen tíz értekezletre kaptam meghívást. Csak akkor hívtak, ha baj volt.”

Az új tulajdonosokkal sem lett jóban a legenda, aki szerint nagyon rossz irányba tart a klub.

„Az volt az elsődleges céljuk, hogy mindenkit eltávolítsanak, akik együtt élnek és lélegeznek a csapattal, akiknek szívügyük az AS Roma. Mióta az amerikaiak megérkeztek, azon dolgoztak, hogy minket kitegyenek a klubtól. Ezt akarták, és sikerült is elérniük.”

Ami pedig James Pallottát, a Farkasok elnökét illeti…

„Pallotta soha nem értette meg, hogy úgy ismerem ezt a klubot, mint a tenyeremet. Nem azért mondom ezt, mert azt hiszem, hogy jobb vagyok bárkinél, hanem mert itt nőttem fel.

Ezek az emberek pedig hátba szúrtak…”

Sajnálatos, hogy ide jutott a modern futball, klublegendákat lehetetlenítenek el a nagyobb profit reményében…

Totti és De Rossi nélkül az AS Roma nem lesz többé ugyanaz a klub…

Kapcsolódó cikkek