Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

További izgalmas meccsek a topligákból.

Real Madrid – Atletico Madrid

Hatalmas nagy fifika ez az Ancelotti edző! Ahogyan megbabrálja emberei agyát, azok meg félelmetesen, egyben felségesen játszanak akár két gólos hátrányban, szimplán döbbenetes ez a csapat. Még az is belefért, hogy Benzema hosszú időn keresztül csak potyautazott a meccsben, aztán kilőtte a vörös vadat. Ezen a hétvégi „szuperrangadón” különös hatású lenne, ha a Bernabeuban elhasalna a Real, akkor Klopp esze ismét pörgősre váltana, rohanhatna megtudni a  siker titkát! Egy biztos, nem kell jegyet vennie Simeone tréner lakásához, ez tükör sima 90 perc. 

Hogyan lehet úgy edzeni egy csapatot, tudván, vele egyáltalán nem számolnak a következő szezontól. Simeonénak kitelt, most meg azon töprenghet, Savic agymenést kivel pótolja, legalább 11-en befejezve a partit. Az igazság az, hogy elkopott az Atletico. A név, a duma még nagy, a játék más lapos. Nem hatékony az együttműködés, aztán bárki jöhet, nullakarcsi lesz a mutogatós Cholo után. Ettől még biztosan kikapnak, a hétközi Anfieldes zseniálisból kiindul a néző!

Tipp: 3-0

FC Bayern München – Union Berlin

Azt ki hitte volna pár évvel ezelőtt, hogy a forduló rangadójának egyik szereplője a rekordbajnok, a másik meg a hozzájuk képest kiscsapat. Ég a tűz az FC-nél, Nagelsmann a Gladbach elleni kirohanásával magára gerjesztette a közt, innentől a feszes németek biztosan rászállnak, a játékvezetők duplán. A párizsi kicsit nyögvenyelősen lecsúszott, az előny náluk, a Bundesliga szintén az, itt a bajorok nyelnek nagyokat. Kahn meg a többi, egykori profi aktív korában erre a partira csak legyintett volna, a jelen azonban óvatosabb eljárást követel. Cseppet sem lenne meglepő egy hazai vereség, aztán készülhetne Tuchel tréner, csakhogy őt a prezídium egy pillanat alatt felfalná. Adott vészhelyzetben.

Adott egy berlini csapat. A kisebb. Egészen magával ragadó, ugyanakkor megdöbbentő, milyen csodás fejlődésen ment keresztül a klub, már nem sajnálatos eset, ha valaki Unionista lesz, kimondottan fényes dicsőség. Akkora a lendületük, simán elképzelhető, elkapják az FCB-t!

Aki mer, az nyer!

Tipp: 1-2

Kapcsolódó cikkek