Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Német, olasz és angol derbik egy helyen!

Schalke 04- Borussia Dortmund, szombat 18:30

Régen ez a parti, „Das Derby” Németország legnagyobb labdarúgó és társadalmi ütközeteként írt vaskos történelmet! A nézők és a rendőrök is kifejezetten feszülten várták a meccset.  A vadak még attól sem riadtak vissza, hogy egymás stadionjának tetejére felmászva csúfolódó üzenetet írjanak! A Schalke rettentően sokat tett, hogy a derby állítás ne legyen igaz. Gelsenkirchenben minden létező hibát elkövettek a pusztulásért, most éppen a kieséstől menekülnek. Ne legyen kétsége senkinek senkinek a meccs kimenetelét illetően. Igaz, pokoli lesz a hangulat, aztán ennyi. Sima hazai vereség.

Istenverte pocsék egy érzés lehet, amikor egy csapat jól játszik, aztán egy csumpi kezezés miatt addig rúgatják a büntetőt, amíg góllá nem válik. Igaz, korán léptek a 16-on belülre a népek, de akkor is. Hatalmas veszteség a Chelsea elleni BL meccsen, Julian Brandt, ez a Napsugár fiú odalett. Ez nem tesz semmit, a BVB toronymagasan esélyes. Minden más szimpla hülyülés!

Tipp: 0-3 14,00

Napoli -Atalanta, szombat 18:00

Spaletti egy igazi ördög, megbabonázta csapatát! 13 fordulóval a vége előtt meggyőző 15 pontos a Napoli előnye az olasz bajnokságban, kajakra nagy! Spaletti amúgy szinte minden klubjánál csodát hajt végre, aztán elfárad, kidurran, mehet tovább! Most is a csillogás, csodás menetelés, a 6. forduló óta a kékeket senki nem képes lelökni az első helyről, imponáló sorozat! És nem csak itt, a BL-ben is kakaskodnak! Szerény elképzelés, hogy az Atalanta bármi kárt is okozhat Nápolyban!

Gasperini edző az unalmas Atalantát szépen kinevelt egy komoly tételt. Régebben hangosan beleszóltak a bajnokságba, idén is ott állnak elöl, csak kicsit nyomott a futásuk! Az új évben belehúztak egy történelmi rekorddal, a Salernitana elleni 8-2 felséges, cserébe a Lecce elleni hazai égés megölt minden eddigi jót. Most sem rájuk teszik a nagy tételt, ha viszont elkapják a nápolyit, hát az édes érzés. Ha valaki józanul tippel, ezzel nem számol!

Tipp: 3-0 12,50

Fulham – Arsenal, vasárnap 15:00

A 7. helyen álló Fulham lehet éppenséggel kellemetlen házigazda is. Ha valaki nagyon a pozitívat nézi, és roppant önbizalommal rendelkezik, simán magyarázhat, rettegjen az Arsenal, hiszen ha nem számolja  a legutóbbi Brentford elleni pocsékolást, erősen rámutat az előtte bemutatott fényes masírozásra, hát na,  ennyi pont elég kell, hogy legyen az arc nagyságához. Esetleg az is reményt társíthat a győzelemhez, hogy szegény Bernd Leno kapus újfent bosszút állhat, mert kiakolbólították a londoni csapattól. Pontosan a Fulhamig. Tehát motiváció bőven, valami kis titkos fegyver, a vendégek egy piszok kemény Európa Liga meccsről kóválygónak ide, lábuk még görcsöl a lisszaboni majdnem bukott kirándulástól, esetleges, de jól használható esély a hazainak.

Mikale Arteta, ez a sima modorú, aztán az öltözőben játékosaival simán üvöltöző fickó nincs jó passzban. Nem is az a téma, hogy a legutóbbi négy meccsén 12 gólt püföltek, hanem a City rohadt közel hozzájuk. Pedig olyan szépen, fényesen alakult az angol bajnokság, Nick Hornby, a nagyszerű író, végzetesen Arsenal függő, újból feléledt, imádott csapata süvít az angol bajnokságban felsejlik Wenger dicső időszaka, boldogan, kidüllesztett mellkassal sétafikál az utcán, aztán kopp, az az öt pontnyi előny már nem is akkora. Arteta érzi Guardiola vérszagú leheletét, ettől kellene szabadulnia. Ez a Sporting elleni lisszaboni túra az Arsenal bajnoki álmainak durván betett. A Fulhamtől kifacsart manuszokkal kellene pontot rabolni, szoros és kimerítő ütközet várható. A muszáj nagy motiváció!

Tipp: 0-1 7,00

Kapcsolódó cikkek