Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Mané jön, Varane megy?

 

A France Football és L’Equipe értesülései szerint a R. Madrid megpróbálja megszerezni a Liverpool kiválóságát, Sadio Manét a nyáron. Hogy mennyibe fájna ez az üzlet, arról nem szól a fáma, ám a mai árak mellett olyan 200 millió euró körüli összegre számíthatunk.

Szintén a királyiakhoz köthető hír, hogy a Chelsea azonnal elutasította az Eden Hazardért tett ajánlatot, illetve hogy Raphael Varane egyáltalán nem biztos saját jövőjében a klubnál. Ez újabb költekezéshez vezethet a spanyol fővárosban, hiszen a francia középhátvéd a világ egyik legjobbja a posztján.

 

Torinó Madrid ellen, a tét Eriksen

 

Az Öreg Hölgy is beszállna a dán sztárjátékos megszerzéséért folytatott harcba, írta meg a Calciomercato. A Juve legnagyobb kihívója a királyi gárda lehet, illetve a Spurs elnöke, Daniel Levy, aki jelezte, hogy 200 millió euró alatt szóba sem állnak senkivel.

 

Újabb középső védő a MU-ban?

 

Angol és olasz lapok is közölték a hírt, miszerint a Manchester United Kostas Manolasra, az AS Roma görög védőjére vetné ki hálóját a nyáron. A bekk kivásárlási ára 35 millió euró lesz a nyáron, a Vörös Ördögöknek pedig nagy szükségük lenne valakire, aki stabilizálja a védelmet.

 

Casillas a Portóból vonulna vissza

 

A R. Madrid legendás hálóőre, Iker Casillas bejelentette, hogy 2021-ig szerződést hosszabított a regnáló portugál bajnokcsapattal, amely még a BL-ben is érdekelt. Casillas elmondta, nagyon hálás a városnak és a klubnak, illetve, hogy 40 évesen fog visszavonulni és az utolsó csapata az FC Porto lesz.

Kapcsolódó cikkek