Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

1. Történelmi K.O. 

A Barcelona 1946 óta a legsúlyosabb vereségét szenvedte el – akkor a Sevilla győzte le a katalánokat 8-0-ra a spanyol kupában. Továbbá a gránátvörös-kékek sosem kaptak ötnél több gólt európai kupaporondon (1976. Levszki Szófia – Barcelona 5-4). 

 

 

2. A Manchester United rekordja a múlté

Soha egyetlen csapat sem rúgott hétnél több gólt a Bajnokok Ligája 1992 óta íródó történetében kieséses szakaszban. A Bayern a Manchester United 2007-es rekordját döntötte meg, amikor Sir Alex Ferguson csapata 7-1-es megsemmisítő vereséget mért az AS Romára. 

3. Lewandowski megállíthatatlan

Robert Lewandowski a Barca ellen is betalált, ez egyben azt is jelenti, hogy Cristiano Ronaldo és Lionel Messi után ő lett a sorozat történetének negyedik olyan játékosa, aki sorozatban nyolc BL/BEK mérkőzésen gólt szerzett. 

 

 

4. Thomas Müller, a rémálom

Senki sem szerzett több gólt a Barcelona ellen a BL történetében, mint Thomas Müller (6). A Bayern támadója a két csapat 2013-as kieséses párharca során három találattal vette ki a részét csapata (összesítésben 7-0-ás) győzelméből, a 2015-ös elődöntőn egy gólt szerzett,  a "lisszaboni mészárláson" pedig duplázott. 

 

5. Nem kellene fiatalítani?

Az Opta adatai szerint a Barcelona kezdőcsapata volt a BL-történetének valaha volt legidősebb kezdőtizenegye a maga 29,9 átlagéletkorával. 

 

6. Suárez megtörte a jeget

Luís Suárez góljával hosszú negatív sorozatot tört meg. 2015 szeptembere óta először szerzett gólt idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen. 

 

7. Messi és C. Ronaldo nélkül

Hihetetlen, de a 2004/2005-ös szezon óta most először fordult elő, hogy a legjobb négy között nem léphet majd pályára Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo. 

 

Kapcsolódó cikkek