Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jó, hát akkor Pep kezdheti a varázslatot! Sőt, szabad bemutatni egy újabb taktika mágiát, amikor a világ legjobb csatára, nem mellesleg egy elpusztíthatatlan gólrobot a Manchester City állományhoz érkezett! Erling Haaland lelépett Dortmundból, mondjuk pont egy rakás pénzt kaptak érte a németek. Gyönge 50 millió euróról beszélnek, aztán közben ez mindennel együtt felment vagy 100 millerre.

Szegény ördög Mino Raiola, játékosügynök „meghótta magát”, amikor élete második legnagyobb bizniszét össze barkácsolta! Úgy fest, hogy a príma üzlet miatt az olaszt már csak Szent Péter dicséri meg!

Haaland egyébként titokban nagyon vágyott Manchesterbe! Egy fiatalkori fényképen égszínkék mezben búsong, akkor még bőven nem látta az utat a Cityhez, csak azt érezte, neki ott a helye! Bezzeg most!

A dealre azt mondta Watzke BVB vezér: vagy 110 évig megvoltak Haaland nélkül, a következő ugyanennyit is csak kihúzzák! Hja, 100 millióval az ember könnyen nyegléskedik! Meg különben is valahogyan palástolni kell, hogy életük csatárát elvitték a töméntelenbe!

Josep Guardiolát meg a frász töri, mihez kezdjen a rengeteg príma minőségi csatárral! Abból aztán bővelkedik a City, azzal sosem volt hiba! Haaland után könnyen felejtődhet Agüero isten királysága! Pedig már az argentin szobra is kész, csak hát lehet, hogy Haaland érkezésével, fényes jövőjével okafogyottá válik a köztéri emlék élesítése!

Most már csak védekezni kellene megtanulni Benzema ellen!

Az esetlegesen mellőzendők névsora: Kevin De Bruyne. Momentán ő a csúcsgóré offenzívában! Phil Foden, Pep személyes kedvence, a helyiek bezzeg gyereke, idegesítően fiatal, tehetséges csatár! Jack Grealish, a másik 100 milliós bébi! Meg sem melegedett Manchesterben, nem alapember, máris a nyakára hoztak egy pengést! Gabriel Jesus mostanában durván jól megszórja az ellenfelet, ömlik a lábáról a gól! Mire jut ezzel?

Riyad Mahrez, aki a Leicestert azért hagyta el, mert nagy csapatot akart érezni! Most mit érezhet? Megy Kisvárdára? Bernardo Silva, szintén nagy szám, apró termete ellenére. Az a legutóbbi gól a Realnak, hát az igazi masterpiece! Irány Kína? Arsenal? Esetleg Newcastle? Végül, de nem utoljára Raheem Sterling.  Aki mostanában inkább kint, mint bent! Érződik a játékán a bizalom hiánya, a norvég jövetele még cefetebbé teheti a villámszélső életét!

Amúgy meg közel sem biztos, hogy a Manchester City befejezte a játékosvásárlást!

Josep Guardiola i Sala csavaragathatja a fejét, ha Haalanddal sem viszi semmire a BL-ben!

Kapcsolódó cikkek