Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Pár ével ezelőtt a Nemzeti Sportban olvastam egy szörnyű írást! Maga az esemény nem az volt, női BL-döntőt játszottak valahol Angliában, az egyik résztvevő a Chelsea együttese, a másik most nem is annyira fontos.

Hanem az alkotás! Tele volt előítélettel, katasztrófának írta le ezt az eseményt, már kíváncsi voltam, mit hoz ki belőle a szerző. Csak a kérdések: ez az egész mire való, kinek kell ez 22 béna asszony szerencsétlenkedése, mi ebben a jó? Hol a teljesítmény, egyáltalán mit keresnek ezek a focipályán? Amúgy azzal a felütéssel indult az egész, hogy a gyep tényleg gyönyörű, Angliában milyen lenne, sehonnai hétezer néző jött össze erre a leírhatatlanul ultragáz eseményre! Ki akarja ezt a szart látni, miért fizetnek ezért az emberek és egyáltalán hogyan képzelik ezt a részvevők?

Kemény szavak a Sztár Pétertől, nem értettem, hogyan csúszhatott keresztül ez a förtelem bármilyen szerkesztőn, de ott volt, jól olvashatóan. Miközben Európa tényleg két legjobb női csapata játszott a BL-trófeáért, ezt még a szerzőnek is be kellett volna látnia. Nem pedig az 1979-es Kiserdei majális Konyhások- Irodisták túlsúlyos asszonyainak komikus nívója. Erre tessék, a magyar labdarúgás főnöke 2019-ben elhozta Budapestre a döntőt! Rokoni kapcsolataim révén sikerült két jegyhez hozzájutnom, darabonként 700 forintért. Ha otthon maradunk az többe van, meg különben is ki tudja mikor lesz BL-döntő Budapesten, pluszban Marozsán Dzsenifer. Már a felvezetés is lenyűgöző volt, külcsín ugyanaz, mint a férfiaknál, a közönség szépen szervezetten torlódott az arénába. Ugyan a sör kiszolgálása akadozott, a felelős fiatalasszony feszültségében a haját simogatta, szemüvegét emelgette, sapkáját igazgatta. Csak a keze nem járt.

A pályán viszont maga a csoda! A Barcelona és az Olympique Lyon játékosai bemutattak a női foci minden szépségét, tényleg szuper volt. Az itthoni bármilyen focihoz szokott szem kiszáradt, olyan erős volt a menet! Szegény katalánoknak idén sehol nem jött be a BL!

Fogadjunk az említett újságíró nem látta ezt a csodát!

Kapcsolódó cikkek