Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ámulat! Az interneten megtalálható a Real Madrid stadion átépítéséről készült drón videó. Lenyűgöző az átalakítás Madrid belvárosában. Az öreg, minden hájjal megkent klub elnök, Florentino Perez nagyon ért a szakmájához, hiszen ingatlanfejlesztő, szóval az ilyen feladatra megfelelő emberek mögötte állnak! Megy is minden, mint a karikacsapás, legalább is a videó szépen prezentálja a hétköznapok haladását! Még úgy is mutatós a fejlődés, hogy a spanyol az nem egy szorgalmas nép, mégis egyre csinosabb a Bernabeu! Bővítés, új gyepszőnyeg, persze kihúzhatós-tologatós-eltüntetős formában, ehhez jött a látványos tetőszerkezet-felújítás, mondhatni födémcsere, naná, napelem is dukál, mocsok drága lesz a villany, jöjjön a kor találmánya, pont elég a felület!

A játéktér alatti mélyépítést, ahogyan mondtam a gyepszőnyeg tárolására használják, lesz még ott shopizási lehetőség, garázs, hát persze, szóval Madridban szupermodern palota formálódik, mindenféle különösebb cécó nélkül.

Amúgy meg a csapat évek óta jó formában, most éppen Carlo Ancelottival, ezzel a különös karakterű, a labdarúgók lelkéhez, az átigazoláshoz, taktikához piszok módon értő szakival. Carlo nem véletlenül pendítette meg, hogy oké, a Realos szerződését kitölti, utána hagyják őt békén, pont eleget szolgálta ezt a nagyszerű játékot. Talán a Squadra Azurra irányítása még izgatná Ancelottit. Addigra lehet Mancini szövetségi kapitány kolléga is kellően megbukik! És hát a rendszerszintű stabilitás hozadéka a fejlődés, a jó és eredményes teljesítmény fenntarthatósága, tehát mindennek az öko-lábnyoma!

Ezzel szemben, a régebben ősrivális FC Barcelona bukdácsol. A játékosok regisztrációja döcögve működött, hiába pakolták tele a csapatbuszt rengeteg nagymenővel, egy ilyen piti adminisztrációs feladat is pokoli munka a vezetőségnek. Főként kiégett pénztárcával magasztos kihívás! A klub irányítás egyébként nem restelli az elődök sormintáját folytatni, üres zsebbel menőzni a játékospiacon, miközben a fenekük is kilátszik, akkora az adósság! A Nou Camp frissítését is tervbe vették, egyelőre annyi jutott, a pénzt hozó névtáblája került az épületre!  Az a cseppnyi fedett lelátós szakasz bántóan ósdi, komoly klub stadionja így nem nézhet ki! Miközben az FC Barcelona a világ egyik legerősebb brand-je, ebből a felületesség, alatti kínlódás látszik! A kívülállónak úgy tűnhet az egyesületnél idegesítően ügyetlenek a pénzzel, lehetőséggel!

Mindenesetre a stadion új nevét már legalább felbiggyeszették! Valahol csak el kell kezdeni az átalakítást!

Kapcsolódó cikkek