Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Sokan kristálytisztán emlékeznek arra, amikor egész Németország láncra kötött, csahos kutyaként ugatott, vonyított a Red Bull Lipcse feltűnésekor!

Kik ezek a senkik, mit akarnak? Még az ossik is beleálltak az ötletbe, pedig a keleti régiónak, úgy fest mára ez az egyetlen talpon maradt klubja, mert a Dinamo Berlin meg a Hansa Rostock kihalt, csak Lipcsében él a játék. Az RB Bundesliga-meccseinek kezdete azzal telt el, hogy utálták őket, testületileg, fújolták a bandát! Ekkora ellenszélben dolgoztak makacsul, Mateschitz apuka leszegte a fejét, kitalálta az egészet, tolta-tolta! Találtak is egy jó kis stadiont, pont olyan mintájút, mint a Népstadion, nem lerombolták, újra tervezték, az egyik legkarakteresebb épület a német fociban, ami aztán kéthetente fullra telik. Most meg ez a BL-varázslat!

A névtelen nullák eljöttek Londonba, óh, Hugo Lloris, a világbajnok, áhhh, Lucas Moura, a brazil mágus, a nagy Jan Vertonghen! Micsoda, Dele Alli, az angol válogatott üdvöskéje, csupa príma márkás név, és hát persze a kispadon A Spéci Egyes, José Mourinho, aki annyi Scudettot akasztott már magára, hogy a háta közepére is jutott. Tiszta kész, mit akarnak ezek a német vakegerek ekkora hatalmasságoktól? A túloldalon Patrik Schick, a Rómából kiutált, nevetségessé tett cseh csatár, Marcel Sabitzer, egy osztrák, kicsoda és honnan, Klostermann, egy vicc, Nkunku, ki sem lehet mondani a nevét, hogy ne törjön bele az ember nyelve! A 90 perc meg úgy telt el, hogy a senkik bemutatót tartottak, hogyan kell a focit játszani, mi a modern játék, sehol a bunker meg buszbetolós védekezés, nem, nem! Kemény, gyönyörű akciókat formáltak, férfias küzdelem, mindenhol ott a bikasereg, sehol egy hibalehetőség, a védelem egyszerre lépett, de úgy, mint a görögök phalanx formációja, ott senki át nem megy! Nagelsmann, az újkor fiatal, friss edzőmágiája oktatta Mourinhót, és Gulácsi Péter macskaként oltotta le a londoniakat!

Fogadjunk, már senki nem csattog, kik ezek a Red Bullos csókák!

Kapcsolódó cikkek