Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Különös egy férfi ez a Lucien Favre. Svájci. Abban az országban született, ahol az emberek akkora kényelemben, bőségben jóságban élnek, éppenséggel már ráérnek félni.

Ott tartanak, hogy ötcsillagos minősítésű, minden rossz ellenfelkészült házi bunkereket építenek, egy német koma direkt a rettegésükre alapozta startupját, ugyan is háborús helyzetben, akár atomtámadás után a megmaradottaknak tuti konzervételeket dobott piacra. Hogy legyen túlélő szett, tűzgyújtó eszköz a főzéshez, elképesztően finom tartósított étel és porított víz. Amit vízzel jól felöntve lehet fogyasztani, és nem kell buta pille palackkal imbolyogni!

Szóval, ilyenek ez a helvétek. Ebből a halálosan unatkozó népességből cseppet sem lóg ki Favre, aki minden egyes munkahelyén olyat varázsol, hogy beájulnak tőle, egyből köztársasági elnöknek tolnák fel, majd szerződése második évében elkezd köhécselni a csapata, lassan kifullad, kicsit parázslanak, majd porig égnek. Ám, előtte Lucient kidobják, ígyen alakul rendre a férfi nem túl változatos élete. Legutóbbi munkahelyén, Dortmundban sem változott a kotta, tavaly majdnem bajnoki cím, cseppnyi, ám végzetes marháskodás után, az idei szezonban már döcög a gépezet, váratlan és megmagyarázhatatlan vereség, pokolra való ikszek érkeztek. Meg persze a fúrópajzs, ami elé odatették az edzőt.

Kapott egy három meccses ultimátumot, amiből a kupasikert, a bajnoki győzelmet hozták, csakhogy érkezett a BL-forduló az olasz vadkancsapat, az Internazionale. Ennek az összejövetelnek az első fele tisztán mutatta, a Mester akár mehetne is a fenébe, viszont a második félidő nagyon odafagyasztotta a rosszak arcára a döbbenetet. Kegyetlenül belobbant a BVB, szegény olasz ördögök kóvályogtak, mint turista lepke a bazárban, nem értették, hol az a kellemes ellenfél, akivel egy jót szórakoztak az elején. A helyi erők mocskosul odatették magukat, úgy cseleztek, mint ha az ördög bújt volna a lábukba, szélvészgyorsak, ötletesek voltak, sorban döfték a szebbnél szebb gólokat, őrjöngött a stadion, még maga Favre is, pedig aztán ő nem az a fajta.

Győzött a német csapat, az edző pedig fogadhatta túlélése gratulációit!

Kapcsolódó cikkek