Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Manapság a magyar klubvezetők feje nem amiatt fáj, hogyan szereznek még több támogatót egyesületüknek, rendben találják-e a játékosok orvosi igazolását! Neeem! Ezek csip-csup kihívások ahhoz képest, hogyan lehet kigazdálkodni a villanyszámlát, a fűtésszámlát. Teljesen hétköznapi feladat, eddig fel sem tűnt senkinek, hogy ilyen is létezik, hiszen befizették a csekket, haladjunk tovább!

A kihívás most annyi, hogy ötször, hatszor, tízszer annyit kell csengetni az alapszolgáltatásért!

A kosárlabdázok például odáig jutottak, persze csak ötlet szinten, az adott bajnoki fordulót egy helyszínen megrendezik, a csapatok között így elosztva a terhet. A szurkolók meg majd megoldják valahogyan az ottlétüket! Az amerikai kosarasok a COVID-19 idején kipróbálták ezt a rendszert, úgy fest a példa Magyarországon is vállalható.

Ha már kosárlabda! Egészen megdöbbentő a Sopron Basket esete. Török Zoltán ügyvezető – aki az Euroliga diadal óta már nem „Szilver Zoli” hanem „Arany Zoli” – nyilvánosságra hozta, klubja nehezen kezeli az óriási rezsiterhet, valamit tenni kell, különben a legendás egyesület odalesz! Egy Sopron! Amely eddig meglehetősen jól élt, most azon izgul, lesz-e világosság a csarnokban, edzésre alkalmas melegben?

Nagy nyilvánosságot kapott amikor két város fociklubja felmondott, nincs tovább élet a sportpályán, mehet mindenki világgá! Makó és Balassagyarmat két büszke város, ezek vezetői gyorsan döntöttek, a sporttal spórolhatnak a legtöbbet. Nyilván más település is feladta, ők csendben tették.

És hát nem egyszerű a jégkorongozók, úszók, vízilabdázók állapota. Nekik aztán végképpen kötött a kezük, csak egy helyen sportolhatnak, és az nem egy tó vagy folyó. A kézisek is szenvednek, már nem a játékvezetők meg az ellenfél a legnagyobb kihívás, sokkal inkább a csekk a tengerben!

A labdarúgók is vakaróznak, a bőség után koplalás, legalábbis a nagy fényes esti meccsek hanyagolása miatt! Fehérváron a polgi lemondta az első osztályban kínlódó csapat villanyfényes meccseit, sőt még a stadiont is bezárná a téli időszakra!

Egy pár házzal lejjebb is takarékosság a jelszó. Azt kérik az MLSZ-től, engedélyezzék a korábbi meccskezdést. Régen is így működött, télen egy órakor indult a 90 perc, aztán egyre később. Emiatt a férfiaknak a vasárnapi családi ebéd időpontját kell pontosítani a ház asszonyával

Na, az sem kevés meló!

Kapcsolódó cikkek