Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Meglehetősen érdekesek ezek a szláv népek!

Mogorvák, morózusak, maguknak valók.  Valamikor biztosan kedvesek, de az nem látszik! Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszov is közülük való. A Ferencváros vezetőedzője bármilyen eredményű mérkőzés után is kideríthetetlen érzelmi életet él. A Főnök itteni jelenléte maga az egyszeri csoda, hiszen az  érthetetlen politika helyzet miatt nem sok orosz tréner dolgozhat a hazáján kívül. Csercseszov magatartására talán az egyik mentés, hogy aktív korában kapus poszton játszott, és köztudott, hogy normális kapus és zöld disznó nincs. 

A Kecskemét elleni vereség után is olyan lerázó jellegű, érdektelen nyilatkozatott adott. Ami szépen illik a sorba, hiszen korábban is inkább dörmögött, mintsem igazi véleményét hangoztatta. Ha győztes vagy vesztes meccs után felkérdezték, visszatámadt, busa szemöldöke alól megsemmisítette az érdeklődőt, nyomatékosítva, átkozottul nem érdekli őt senki véleménye. 

Bárhol, ha egy bajnokcsapat kikap, azért az edző, ha magát nem is, embereit legalább jól körbe lövöldözi. A Fradinál mostanában kényelmetlenül gyakran előfordult az ilyen szitu. Különben amikor a zöldek a nemzetközi életben egészen jól pörögtek, Csercseszov azt sem lihegte túl, tulajdonképpen nagy jelentőséget nem kapott a siker. 

Úgy tűnik számára a legfontosabb a kényelmes élet, a szép fizetés, ami még euróban is meglehetősen tekintélyes. Igaz, ez nem egy, itt felvett viselkedésforma, manír, az orosz vb alatt is bosszúsan beszélt. Talán az egyik legerősebb személyes megnyilvánulása volt, amikor a világmenők a kóla jelenléte miatt hisztiztek, akkor ő elegánsan megragadott két palackot, az egyikkel nyitotta a másikat, látványosan belekortyolt, így reagálva az üdítő körüli felhajtásra. Hogy ő igazából tesz az egészre, ha azt a barna löttyöt akarja inni, lehet bármekkora ricsaj, akkor ő azt iszik.

A mindenféle feltevésre alapot adó vereség után is a kérdező számára rémisztően villámló szemmel reagált, aki érdeklődött, már az első szó után legszívesebben visszavonulót fújt volna. A Fradinál sincs másként, ha okoskodnak, helyre rakja őket, megfellebbezhetetlen érveléssel. Hogy csak. Mert ő úgy látja. Az NB1-ben, az oldalvonal mellett is csendben nézelődik, zéró emóció, sehol egy érzelmi kirohanás, nyugalom

Kapcsolódó cikkek