Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A walesi játékos Katarban képviselheti a hazáját. 

Fontos döntés előtt áll a walesi csillag, Aaron Ramsey. A középpályást korábban az egyik leguniverzálisabb és legtehetségesebb játékosnak tartották, ma már azonban nem a régi fényében tündököl, az elmúlt időszakot a Rangersnél töltötte kölcsönben, de ott sem tudta megváltani a világot, döntő tizenegyest hagyott ki az EL-fináléban hét pályára lépése alkalmával csak kétszer talált a kapuba. Az eredeti munkaadója, a Juventus néhány évvel ezelőtt még nagy reményekkel igazolta le, most azonban minden bizonnyal könnyen túladnak majd rajta. Mát csak azért is, mert a kontraktusa is 2023-ig szól. 

Logikus lépés lehetne például az MLS. Az európai futballból már kifelé menő játékosok sokszor a tengerentúlon találnak vigaszra, és mivel a liga folyamatosan fejlődik, ez nem is egy elvetendő opció például a válogatottak szempontjából. Wayne Rooney a D. C. United kispadján például minden bizonnyal szívesen csemegézne szigetországi játékosokból, a hírek szerint Jesse Lingardot is megkörnyékezték. 

Komoly opciónak mutatkozik még a Cardiff City is. Ellene szól, hogy egy másodosztályú csapatról van szó, itt viszont legalább stabil játéklehetőséghez juthatna, ami abból a szempontból fontos, hogy jól fel tudjon készülni az idei vb-re, hiszen Wales nagyon hosszú idő után jutott ki egy ilyen tornára. 

Kis esély még arra is van, hogy a Rangers hosszú távra is szerződteti a játékost – sőt, még a Juvéban maradás sem kizárható.

Kapcsolódó cikkek