Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Sadio Mané müncheni igazolása a nehezen érthető esetek közé tartozott tavaly nyáron. Nem keresett volna jól a Liverpoolnál? Dehogynem! Abból jótékonykodott, adott az otthon maradottaknak, ha ő boldog, legyen más is az!

Esetleg valami nem stimmelt az angol csapatban? Ez sem igaz, hiszen, ha így esett volna, nem emlegetnék őt, Salah-t, Firminót egy hatalmas nagy és termékeny közösségnek. Micsoda pompa és csillogás övezte Mané munkásságát Angliában. Még azt a fura, talán törzsi sárga csíkot is elnézték neki – ilyen egy különc sztár, aki nem a hétköznapi emberek életét éli. Hatalmas siker, egy szegény országból érkezett fickó, aki egyetlen menekülésként a fociban talált meg mindent. Majd látványosan elkezdte magát nem jól érezni Klopp bandájában…

A Bayern szenvedett, kínlódtak, kit találjanak a csúnyán elbukott Lewandowski helyett. (Nem ez volt a Kahn-Salihamidzic kettős egyetlen elbaltázott üzlete…) Kellett valaki, aki legalább akkora szám, mint Lewa, gólerős, príma a referenciája, és jól láthatóan pocsékul érzi magát jelenlegi munkahelyén. Jöjjön Mané! A világ felhördült, a lengyelt egyből kikövették, rázúdultak Sadióra, felületesen ismerve is szerelmes lett belé fél Bajorország! Mégiscsak nagycsapat vagyunk, bizonygatták egymásnak. Újra BL-siker – öblögették jódlizva.

A Bayernnél Manét nem győzték körberajongani, ha éles meccsen lasztihoz ért, sikoltozott a tribün, ha pedig gólt rúgott, örömében elájult a nép! Mindenki mellette, közben a fickó jól láthatóan nem volt az igazi. Feszengett, nem jöttek a további gólok, ezt megpecsételte a sérülés. Türelem, csendes várakozás, újból pályára lépés, akkor sem.

A City elleni BL-meccsen is próbálkozott, az új góré, Tuchel esélyével. Leroy Sané hónapok óta pocsék formában, az igazán soha be nem váltott tehetsége tartja csak a Münchennél, a válogatottban már nem.

Bukott meccs, összeugrottak. Mané bemosott egyet, akkorát, Sané nem győzte takarni az arcát miközben buszra szállt. Tuchel a szokásos dumával oltotta a balhét, szereti, ha a harci tűz ilyen szinten ég. Mané 3 kilóval könnyebben pénztárcával él tovább, ennyi százezer eurós rekord büntetést kapott.

Tuchel pedig nem tervez vele a jövő évi keretében…

Kapcsolódó cikkek