Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A nyolcaddöntők harmadik napján két nagy esélyesnek kell hoznia a kötelezőt.


 

Szenegál – Zöld-foki Köztársaság

A B jelű négyes élén végző „Teranga oroszlánjainak” a megítélése igencsak képlékeny, mert veretlenül, kapott gól nélkül tudták le a csoportkört, de közben egyetlen góljuk van nekik is és két kínkeserves meccsen elért döntetlen, amire aligha alapozhatnak Aliou Cissé fiai. A „kék cápák” meglepetésre jutottak el idáig, de Pedro Leitão Brito legénységér nem mondhatjuk, hogy ne lenne megérdemelt a helyük, mert nagyot küzdöttek és a legjobbjukat hozták.

Nagyon komoly szenzáció lenne, ha a legutóbbi torna döntőse elvérezne az újonc ellen, akiknek itt egy döntetlen és hosszabbítás elérése is nagy szó lenne, de nem elvárható tőlük.

 

Marokkó – Malawi

Az utolsó körben tartalékosan felálló „Atlasz oroszlánjai” ott hullajtottak csak pontokat, amikor már nem volt tétje és ezzel meg is érkeztek a végső győzelemért folyó küzdelemben az esélyesek közt is a topfavoritok közé. Vahid Halilhodzic tanítványai igen meggyőző produktummal tudták le a C csoportot, most pedig az egyik olyan csapat ellen kellene tovább menetelniük, akik éppen csak bejutottak surranópályán a legjobb tizenhat közé. Meke Mwase csapata történelmi sikernek köszönheti az ittlétét, mert a szomszédos országot majd húsz év után győzték le a lángok a csoportkörben, majd még egy pontot gyűjtve bejutottak az egyenes kieséses szakaszba. Itt azonban már sokkal nehezebb feladta vár a „lángokra”, akiknél a támadójáték nagyon esetleges, bár a védekezésük elég jól festett.

Ahogy az előző párosításban itt is az a jelző érvényes, hogy nagyon komoly szenzáció lenne, ha nem a marokkói együttes jutna tovább, hiszen minden mellettük szól és bár várja az ember a meglepetést, de nem ebben a párosításban.

Kapcsolódó cikkek