Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Teljesen önkéntes alapon, pusztán szórakozásból kilátogattam a Fradi-ZTE meccsre. A vendégekkel nagyon erősen szimpatizálok, az egyik vezérjátékossal, Demjén Patrikkal, már-már baráti a kapcsolatom!

Van abban valami felemelő érzés, amikor az amúgy csúnyán eldugott stadion a mérkőzés napján élettel töltődött. Magyar viszonylathoz képest rengeteg ember alkotta tömegfolyam hömpölygött az utcán, a sorállás a belépőért kígyóhosszúságú, a közösséghez tartozás ereje felülmúlhatatlan. Az aréna pedig adja magát nagyon, nem véletlen, hogy az ellenfél már akkor becsinál, ha kilép a gyepre és rárobban huszonvalahány ezer ember hangja!

Maga a mérkőzés akár váratlanságot is hordozhatott volna, hiszen a fiatal, tele magyar játékossal kiálló Zete tört már borsot a zöldek orra alá. Nem sokszor, egyre gyakrabban. Kérdés, a súlyosan hosszú időre eltiltott Moniz edző hiánya milyen rést hagy, játékosai hogyan bírják az MLSZ statáriális gyorsasággal meghozott büntetésének következményét?

Ha már MLSZ, a szövetség honlapján a mérkőzés 10. percéig semmi jele, hogy az Üllői úton bármi is történne, sőt, még a 22. percig is üres az oldal. Egészen sajátságos helyzet, Európa közepén, a szervezet egy ilyen piti feladatot képtelen kezelni. Bezzeg a fegyelmi bizottság!

A Monaco elleni sikeres csapat tagjai csak nyomokban látszottak. Mercier, a kis francia elég jól kavart, viszont nem Csercseszov kedves játékosa. Mint mindig, ezúttal sem maradt a pályán a végső sípszóig! Besic sportoló hogyan került ide az Everton után? Ki tudja az igaz választ? Amúgy Csercseszov edző látványosan slankul, talán új a csaja? A feje mindenesetre ugyanolyan kerek, mint fogyása előtt!

A vendégek állták a hazai szórvány támadásait, Nguen imádja a Zalaiakat, egy védelmi megingás után gólt rúgott. Aztán ment az unatkozás, a két szurkolótábor hangban egyesülve szutykolta a lila-fehéreket! A mellettem ülő fater egy harapásra eltüntetett egy óriás perecet, tisztára csupa pofazacskó hörcsög!

Demjén Patrik, a hetek óta remek formában védő kapus tett arról, hogy ne örüljenek a Fradisták. Egyszer azért ő is megadta magát, előtte bravúrok sorozatát bemutatva. A végére a támadásban nem túl acélos ZTE szépített, akár egyenlíthetett volna, csakhogy lejárt a játékidő.

Nem annyira sziporkázó játékkal győzött az FTC a – kemény ellenféllé váló – Zalaegerszeggel szemben.

Kapcsolódó cikkek