Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Eddig úgy ismerte a szólást a világ, hogy „egy sikeres férfi mögött egy erős nő áll.” Ezt korunk magyar humoristája, Bödőcs Tibor a következő fokozatra emelte:

„Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt!”

Thiago Alcantara, a Bayern München legegzotikusabb semmittevője korábban sűrűn utalt rá, hogy mennyire rosszul érzi magát Münchenben, mióta mentora, felfedezője, Pep Guardiola elment a bajor klubtól. A Barcelonától a német rekordbajnokhoz átcsábított játékos pont a nagy ürességet adja elő, sehol a katalánoknál megszokott formája, csak a pipiskedés, az alibizés megy. Néha, ha elfeledkezett magáról, dobott pár morzsát a népeknek. Aztán hosszan lekuporodott anyácskája, az életét nagyon is rendben tartó mutatós párja mellé egy kis közös zsongásra, hogy mennyire hideg hely ez a München, az összes edző gáz, és különben is pont elég már ebből!

A napokban ez az elégedetlenség megfelelően nagy formát öltött. Frau Alcantara bedobta az éles bombát, szétverve minden olyan elképzelést, ami férje maradásáról szólt. Azt mondja az asszonyka, haza akar menni, Németországban nem jó, spanyolban minden más, meg ott élnek a tesák, a padre, meg a szálloda is ott van (ebben ő is tulaj, vagy a férje pénze, végül is totál mindegy) aminek az irányításában aktívan részt szeretne venni. Kell az önmegvalósítás, elege van az egészből, indulj pakolni Thia!

Ha ezt úgy magától okoskodta ki Alcantaráné, született Júlia Vigas, akkor nagyon karakteres nő. Ebben az esetben viszont nem kérdés, hogy otthon a Bayern középpályása bájos könnyű kis porcica, aki szépen dorombol, ha anyuska az ölébe veszi, és azonnal azt teszi, amit előírnak neki. Ellenkező esetben, ha az asszonyka csak részese a mestertervnek, akkor is minimum furcsa az egész, mert Alcantara a neje szoknyája mögé bújva jelzi a világnak, ki is ő valójában és mit akar.

Akár abban is fogadhatnánk, hogy legközelebb a játékos felesége állítja össze a csapatot!

Kapcsolódó cikkek