Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svéd élvonal 17. fordulójának zárónapjára kér találkozó maradt, közte a góllövőlista első helyezettjének együttese egy újonc ellen.


 

 

BK Häcken – Helsingborgs IF

Az előző két meccsén csak egy pontot begyűjtő Per-Mathias Høgmo legénysége megkapja az esélyt a javításara, hogy a bajnoki álmok kergetése ne legyen egyre távolabbinak tűnő álom. A tabella második helyén álló hazaiaknál a góllövőlista éllovasa ismét kiszolgálhatja a Bravida Aréna közönségét, hiszen az egyik kiesőjelölt újonc érkezik vendégségbe, akik ellen a remek formában lévő Alexander Jeremejeff újfent eredményes lehet. A vendégek mindössze tíz pontot gyűjtöttek eddig, s bár az edzőváltás óta Álvaro Santos irányításával egész bíztatóan muzsikálnak, de idegenben továbbra is nyeretlenek, mindössze két döntetlent kicsikarva.

 

Varbergs BoIS – IFK Göteborg

Nagyon fontos idegenbeli sikert aratott az előző körben Joakim Persson alakulata, akik szépen távolodnak a kiesőzónától, s joggal reménykednek abban, hogy ha így csipegetik a pontokat, akkor nem is lesz gondjuk a folytatásban sem. A Påskbergsvallen közönsége nem lehet maradéktalanul elégedett a kedvencekkel, hiszen odahaza már két mérkőzés óta nem nyertek, ráadásul most sem vár rájuk egy könnyű feladat, hiszen Mikael Stahre fiai egész jól belejöttek az idegenbeli győzelmekbe. Viszont a két gárda egymás elleni mérlegére tekintve a hazaiak lehetnek bizakodóbban, hiszen három összecsapás óta nem kaptak ki, s tavaly nyerni is sikerült odahaza ebben a párosításban, így az újabb pontszerzést joggal remélhetik.

Kapcsolódó cikkek