Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Örebro SK – IFK Norrköping

A lőtt gól nélkül álló hazaiak egyetlen pontot gyűjtöttek ez idáig, ami édeskevés, de persze nézhetjük úgy is, hogy még csak három forduló telt el. A vendégek négy pontja sem fest sokkal fényesebben a saját célkitűzéseiket illetően, mert a dobogós helyekhez ennél mindenképpen többet kell mutatni összességében, de mikor nyerjenek az otthonuktól távol, ha nem most.
 

Östersunds FK – Varbergs BoIS

A hazaiak veretlenek egyelőre, bár csak egy győzelem és két pontosztozkodás jött össze számukra, de egy kapott gól jól mutatja, hogy a védelmet valóban jól sikerült megerősíteni, legalábbis a szezon kezdetre. A vendégek ezzel szemben még nyeretlenek, egyetlen ponttal szerénykednek, de a másik két hasonló cipőben járó együttessel ellentétben nekik már van két lőtt góljuk, bár kérdéses, hogy az mennyit segít egy jó védelem ellen.
 

Halmstads BK – IFK Göteborg

Az újonc egy győzelem mellett két vereséget számlál, de a három pontját odahaza gyűjtötte be, s most is erre készülnek a négy pontos, idegenben még veretlen vendégek ellen, akiknek évek óta jól megy a feljutók ellen, mert immár hat szezon óta nem kaptak ki egyszer sem. Mindkét együttes elég gólszegény szezon kezdetet produkál, így nem várható nagy parádéra.
 

AIK – IF Elfsborg

Két hatpontos együttes összecsapásán önmagában is lenne tét, hát még úgy, hogy mindkét félnek kimondott célja a dobogós helyek egyikének megszerzésére és ezzel a nemzetközi szereplés kiharcolása. A hazaiak saját otthonukban nagyon magabiztos, kapott gól nélküli teljesítménnyel állnak eddig, míg a vendégek három gól szereztek az első idegenbeli túrájukon és megmutatták az erejüket is.
 

Djurgårdens IF – Malmö FF

A forduló rangadóján a százszázalékos hazaiak a hét pontos címvédőt fogadják, ahol egy a bajnoki cím szempontjából is igen fontos összecsapásra kerül sor még úgy is, hogy nagyon korán van még a szezonban. A fővárosiak elképesztően bekezdtek és bizonyítják, hogy valóban első számú kihívóként kell kezelni őket, míg a címvédőnek a múlt heti hazai botlás kellene kijavítania, hogy előnyt szerezzen mire jönnek a nemzetközi meccseik.  
 

Mjällby AIF – Degerfors IF

Az eddig gólképtelen hazaiak egyetlen ponttal állnak a legrosszabbak közt, ami kezd ijesztő lenni, mert mint tudjuk a másodévesek átka könnyen elérheti őket is, főleg azok után, hogy eléggé szétkapkodták az előző idénybeli sikerkeretet. A vendégek újoncként a bennmaradást célul kitűzve egy újabb olyan csatára készülhetnek, ahol közvetlen rivális ellen lehet megszerezni olyan pontokat, amik a végelszámolás során is nagyon fontosak lehetnek.

Kapcsolódó cikkek