Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svéd élvonal 27. fordulójára a hét közepén kerül sor, s akad itt egy kiemelt rangadó is.


 

 

IFK Norrköping – Helsingborgs IF

Jól sült el Glen Riddersholm kispadra ültetése a hazaiaknál, hiszen a dán mesterrel eltávolodtak a kiesőzónától, bár még egyelőre nincsenek teljes biztonságban az osztályozós helyhez mérten, de ha most nyernek, akkor idén is megőrzik tagságukat. Márpedig a Platinumcars Aréna közönsége elvárja, hogy egy a vonal alatt tanyázó riválist legyőzzenek, ugyanis Álvaro Santos tanítványai jelenleg hat pontra vannak a reménysugártól is, tehát egy vereséggel szinte biztossá válna, hogy újfent visszatérnek a második vonalba.

 

GIF Sundsvall – IFK Värnamo

Hiába nyertek legutóbb hazai pályán Benny Matsson fiai, az új edzőt már a másodosztály küzdelmeire készülve nevezték ki, ugyanis csak matematikailag van remény számukra. Ettől függetlenül szeretnének szépen búcsúzni a NP3 Aréna fanatikus táborától, akik az élvonalban is buzdították a kedvenceket és az újonc ellen akár egy újabb sikerre is lehet remény, bár Kim Hellberg alakulata nagyon szépen gyűjtögette a pontokat a közvetlen riválisok ellen és a gólkirályi cím miatt még nagyon is odateszik magukat a kapitányért.

 

Varbergs BoIS – IF Elfsborg

Még kell néhány pont Joakim Persson csapatának ahhoz, hogy biztosan ne legyen veszélyben a következő évi tagságuk, de az öt pontos előnyt leadni már csaknem nehezebb lenni, mint összeszedni ennyi pontot. Most esély nyílik arra, hogy az Energi Aréna szurkolói előtt bizonyítsanak és miután a vendégségbe érkező Jimmy Thelin együttesének már teljesen tét nélküli ez az összecsapás a hazai sikerre elég jó opció nyílhat.

 

AIK – BK Häcken

Amióta megkapta a kinevezést Henok Goitom, a fővárosiak igen szépen menetelnek előre, s már a dobogótól is csupán egyetlen pontra vannak. A hétvégén rangadót nyertek idegenben és most megtehetik ezt hazai pályán is, ugyanis a listavezető érkezik a Friends Aréna közönsége elé. Per-Mathias Högmo fiai még nem szenvedtek vereséget az otthonuktól távol és ha most sem kapnak ki, akkor újabb nagy lépést tesznek a bajnoki cím felé, hiszen fogynak a meccsek és az előnyük egy meccses mindenképp marad. A nyitóforduló óta rengeteg minden változott, de akkor a göteborgiak egy gólgazdag összecsapáson nyertek odahaza, de ezúttal is bízhatunk egy sok találatot hozó izgalmas rangadóban.

Kapcsolódó cikkek