Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svéd élvonal a 15. fordulójának zárónapjára két találkozó marad, ahol bár az esélyek mást mutatnak, de a döntetlenek napja lehet ez.


 

 

Varbergs BoIS – Hammarby IF

Továbbra is erősen szenved Joakim Persson legénysége a gólszerzés terén, ugyanis a meccs/találati mérlegük még az egyet sem éri el, bár hazai pályán nem annyira szörnyű a helyzet, de ez azon sikereknek köszönhető, mikor közvetlen riválisokkal csaptak össze. Ezúttal azonban egy bajnokaspiráns lesz a Påskbergsvallen vendége, bár mindenképp fontos szempont lehet, hogy Martí Cifuentes tanítványai zsinórban három lőtt gól nélküli vereségen vannak túl az otthonuktól távol, ami igencsak megtépázta az idegenbeli mérlegüket és az áhított első helytől is kisebb lemaradásra kárhoztatta őket. A két gárda még nem játszott döntetlent az élvonalban, most viszont erősen benne van egy pontosztozkodás a felek jelenlegi formája alapján.

 

IFK Norrköping – IFK Göteborg

Egy furcsa húzással a pocsékul szereplő hazaiaknál Vedran Vucicevic lett kinevezve a kispadra, akinek ez az első vezetőedzői munkája, ami azért igencsak kérdésessé teszi a döntést, hiszen a szezon közepén nem épp ilyen típusú szakemberek szokás kinevezni, ráadásul első találkozóján a címvédő ellen vereséget is szenvedett csapata. Ezúttal egy nyerhetőnek tűnő összecsapás következik, de a Nya Parken vendégszeretetét élvező Mikael Stahre fiai már az előző idényben is három ponttal távoztak innen, így most sem lehet más a céljuk, főleg annak fényében, hogy a jó sorozatukat megtörve, most épp két meccsen egy pont a mérlegük és ezen nagyon szeretnének változtatni. Ugyan senkinek sem lenne ideális, de a pontosztozkodás nem lenne meglepő eredmény a körülmények ismeretében.

Kapcsolódó cikkek