Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A svéd élvonal 25. fordulójának zárónapján két mérkőzést rendeznek, kiesés ellen menekülők és nemzetközi porondra hajtó résztvevőkkel.


 

 

IFK Norrköping – Mjällby AIF

Az előző forduló győzelme nagyon fontos volt az augusztusban kinevezett Glen Riddersholm és csapata számára, mert hét pont maradt az előnyük az osztályozó helyen állóval szemben, most pedig, ha sikerülne otthon tartani a három pontot, akkor szinten biztosan megúsznák a kiesést. A Platinumcars Aréna közönsége elvárással fordul a kedvencek felé, hogy ne legyen kérdéses a szezon vége, főleg ne akkor, ha a négy mérkőzés óta nyeretlen Andreas Brännström tanítványai ellen játszhatnak, ahol bár a döntetlen a bevett eredmény, de most a győzelem is reális lehet a hazaiaknak.

 

Hammarby IF – Varbergs BoIS

Öt bajnoki óta nem tudott nyerni Martí Cifuentes alakulata, akik ennek köszönhetően eléggé nehéz helyzetbe hozták magukat. Már öt pont a lemaradásuk az első helytől, cserébe az üldözők már csak két pontra vannak tőlük. Vissza kellene találjanak a győzelmek útjára, ha nem akarnak lecsúszni a dobogóról is, mert egyelőre ezen az úton haladnak, amit nehezen visel a Tele2Aréna közönsége is. Az reménykeltő lehet, hogy a mostani vendégek ellen sosem veszítettek otthon, sőt pontot is csak egyszer hullajtottak ellenük odahaza. Ehhez az is jól jön, hogy Joakim Persson egylete az utóbbi nyolc összecsapásából egyet nyert meg, idegenben kétszer is kikaptak ezt megelőzőleg, szóval hiába kellene nekik is nagyon a három pont, most az egy is nagy szó lenne a fővárosban.

Kapcsolódó cikkek