Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Most vagy az van, hogy a Real játékosai direkt húzzák a madridista népeket és úgy rakják a cuccot a szemük elé, hogy azok jól megbolonduljanak, vagy tényleg ennyire képesek. De most komolyan! A legfrissebb arcra esést a Király Kupájában hozták össze, de úgy, hogy a szurkolók jajgatva, szemüket vörösre dörzsölve figyelték az aktuális égést.

Mondjuk ebből nem lett világvége, csak egy apró szégyenfolt. Kikaptak ismét, a rossz sorozat elindult, ám ebben a buktában azért van némi mentség, mert az első meccsen nyertek a Leganés ellen, így a szerdai zacskó annyit nem zavart. Tehát séta, légzés, megúszták. De akkor is! Ilyet ez a banda nem tehet meg, hogy holmi hétköznapi szotyi haknicsapattól kikapjon.

Mert most vagy az a szitu, hogy a már nem is annyira „Galaktikus” banda tökmindegy hogyan, de címlapon akar virítani és a rossz hír is hír alapon degradálja magát, vagy akkor most jön az ismétlés: ennyire futja. Utóbbit azért kizárnám. Olyan nincs, hogy ebben a kavarásban nem rejtőzik valami okosság. Egy ilyen csapat, főként a nagy machinátor Florentino Perez góréval örökké a rivaldában akar fényeskedni, mert hát nem annyira marhák, hogy az örökös magyarázkodással mutatkozzanak. Mindenesetre különös a módszer, ha már a dicsőség nem jön annyira.

Már a bajnokság elején is bőven kompromittálták magukat a Lopetegui-aktával, amikor okosabbak akartak lenni a főokosnál, de persze nem jött be a húzásuk. Az amúgy tehetséges (mert a spanyolokat szépen kivezette a vb-re) ám a Realnál súlyosan megbukó ember szereplése szépen termelte az alapot a kiröhögésükre, de ettől még nem kellett volna összedőlniük. Új edző, vamos, fel a régi idők sikereire!

Azt is nagyon csiperészték az ellen-madridisták, amikor Isco, ez a kegyetlenül fineszes arc kiesett Solari főnök kosarából. Látványosan szenvednek egymástól, a mérgüktől hangos a sajtó.

Fogadjunk, hogy még mindig nincs rend a Királyi Gárdánál!

Kapcsolódó cikkek