Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Elefántcsontpart-Algéria, csütörtök 18:00

A totális dominanciát mutató Algéria ellenfele a szebb napokat is megélt Elefántcsontpart lesz, a legjobb négy közé jutásért. A Sivatagi rókáknak igen nagy esélyük van behúzni történelmük második ANK győzelmét, miután az alsó ágról szépen el lett takarítva a fő esélyes Egyiptom, illetve a címvédő Kamerun is.

Na, nem mintha amúgy félteni kellene ezt a gárdát, remek nevekből áll a csapat, főleg a támadószekció igazán ütős. Feghouli, Slimani, Mahrez és Brahimi bármelyik európai válogatott védelmét is szépen összezavarná, nemhogy Elefántcsontpartét.

Persze hozzá kell tenni, hogy az Elefántok utaztak már jóval erősebb kerettel is a kontinenstornára, ám a Kalou, Drogba, Touré, illetve a megboldogult Tioté által képviselt generáció kiöregedett, az utánpótlás pedig nem az igazi. Zaha az egyetlen sztár a keretben, mellet még Nicolas Pepe futhat be nagy karriert, illetve az AC Milan középpályása Kessié.

Algéria mérlege hibátlan, minden meccsüket magabiztosan húzták be, míg Elefántcsontpart nem igazán gálázott, sőt Marokkótól ki is kapott… A Sivatagi rókák ezúttal felfalhatják az Elefántokat.

Tipp: Algéria 2,15

 

Madagaszkár-Tunézia, csütörtök 21:00

A torna újonca, és meglepetéscsapata, Madagaszkár elegánsan belibbent a negyeddöntőbe, többek között Nigériát is elpáholva. A szigetország szurkolói bátran rágyújthatnak a Madagaszkár című filmben felcsendülő „Riszálom így is, úgy is” című dalra, hiszen a csapat eddig még egyetlen egyszer sem szenvedett vereséget, 2-2 győzelem és döntetlen a mérleg.

Csoportjukat megnyerve masíroztak a legjobb 16 közé, ahol tizenegyesekkel lenyomták a Kongói Demokratikus Köztársaságot is. Tunézia a döntetleneket részesítette előnyben, olyannyira, hogy mérkőzést nem is nyert még a tornán… A csoportban három iksz elég volt a második helyhez, a nyolcaddöntőben pedig büntetőkkel gyűrték le Ghánát.

Karthágó sasai erősebbnek számítanak, mint Madagaszkár pingvinjei, ám mint azt a filmből is tudjuk, utóbbiak igazán furmányosak tudnak lenni. Hajtja őket a tudat, hogy ne csak a sorozatból legyenek ismertek, hanem végre egész estés szórakozást biztosíthassanak.

Tipp: Továbbjutó csapat: Madagaszkár 3,25

Kapcsolódó cikkek