Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Szenegál-Benin, szerda 18:00

A torna legnagyobb esélyesévé vált a szenegáli csapat, miután a rendező Egyiptom – nagy meglepetésre – búcsúzott a viadaltól. Teranga oroszlánjai így igazán nyeregben érezhetik magukat, főleg annak tudatában, hogy a nyolcaddöntős ellenfelük keményebb dió volt, mint a jelenleg útjukat álló Benin.

Mané és társai eddig négyből három mérkőzést magabiztosan hoztak le, egyedül Algéria ellen remegett meg a lábuk, ám ellenük még a döntőben javíthatnak, ha minden a papírforma szerint alakul. Komoly spílerekből áll a zöldmezes oroszlánfalka: Koulibaly, Ideye, Kouyaté és Niang neve Európában is szépen cseng, előbbi kettőért a manchesteri sztárklubok és PSG is sorban állnak.

A másik oldalon egyedül Poté-t lehet kiemelni, aki kétszer villant Ghána ellenében, a másik három összecsapáson, azonban csak egy gólt szerzett a gárda. Sőt, Benin úgy jutott a legjobb nyolc közé, hogy még nem nyert mérkőzést a tornán! Valószínűleg nyeretlenül is zárnak majd, ám már így is bőven az elvárások felett teljesítettek. Le a kalappal előttük.

Tipp: Mané gólt szerez 2,33

 

Nigéria-Dél-Afrika, szerda 21:00

Beninnel teljesen ellentétes a dél-afrikai legények teljesítménye: ők bizony nem játszanak döntetlenre! Nyernek, vagy elbuknak, igazi őszinte futball. Az viszont igen érdekes tény, hogy a gólkülönbségük 2-2, a győzelem-vereségmutatójuk pedig szintén ugyanennyi. Ebből értelemszerűen következi, hogy egy-nullás diadalok és kudarcok váltják egymást, a csapat szerencséjére olyan sorrendben, amely lehetővé tette, hogy a legjobb nyolc közé érkezzenek.

A csoportból harmadikként jutottak tovább, a 16 között viszont a torna legnagyobb esélyesét takarították el az útból: a rendező Egyiptomot. Ám hiába múlták fölül Salahékat, a sorminta szerint most vereség kell, hogy következzen.

Az ellen Nigéria ellen, amely viszont nem mutat pepita mérleget: magabiztosan nyerték az első két mérkőzésüket, és csak a harmadikon szenvedtek vereséget, amikor már biztos volt a továbbjutás. Szenegál és Algéria után a harmadik legerősebb kerettel rendelkeznek a Szupersasok, és ha a középhátvéd Omeruo mellett a Musa és Ighalo fémjelezte támadósor is beindul, akkor elsöpörhetik a 2010-es vb házigazdáit.

Tipp: Nigéria 2,05

Kapcsolódó cikkek