Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem lehet mindig a megfelelő kezekbe adni a trófeát, ezt láthattuk az előző részben. De vajon, ahogy közeledünk a tavalyi év díjazottja felé, jobb döntéseket hoznak a zsűri tagjai? Mindjárt meglátjuk!

Mario Götze (2011)

18 évesen már kezdő volt Dortmundban a középpályás, Jürgen Klopp vezetése alatt 39 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólt vágott és megnyerte a német bajnokságot. Megérdemelten kapta meg az elismerést, majd le is lépett Münchenbe. 2016-ban tért vissza, ám félő volt, hogy be kell fejeznie a labdarúgást egy betegség miatt. Szerencsére erre nem került sor, és a mai napig hasznos tagja a Darazsak keretének, a 2014-es világbajnoki döntő egyetlen gólját szerző Super Mario.

Isco (2012)

A Malaga játékosaként rengeteget tett azért, hogy a csapat bejusson a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Ám miután átvette a díjat, távozott is, a Real Madrid futballistája lett. Nem ment minden egyszerűen a Királyiaknál, ám végül beilleszkedett és többször is magasba emelhette a BL-serleget.

Paul Pogba (2013)

A Manchester United nem tartott rá igényt, a Juventus viszont elvitte a Polip becenévre hallgató francia középpályást. Szépen lassan bontakozott ki Torinóban, végül a csapat legjobbja lett, a Vörös Ördögök pedig visszavásárolták, klubrekordot jelentő összegért. Most viszont ismét arról szól a fáma, hogy továbbállna a világbajnok labdarúgó.

Raheem Sterling (2014)

A Liverpoolban játszva lett elismert futballista a szélső, Luis Suárezt szolgálta ki az Anfielden. 20 évesen igazol Manchester kékebbik felébe, és rácáfolt a kétkedőkre, ugyanis remek teljesítményt nyújt Guardiola kezei alatt. A világ egyik legértékesebb játékosa lett az utóbbi két évben.

Anthony Martial (2015)

A Manchester United nagyot kockáztatott, amikor rengeteg pénzt költött az ismeretlen franciára, ám a nyitó szezonja bámulatosan sikerült. Még mindig csak 23 éves, ám egy ideje nem találja önmagát, nem tud feljebb lépni, ahogy a MU sem. Mourinho és Solskjaer kezei alatt sem lett stabil kezdő, talán váltania kellene.

Renato Sanches (2016)

A Benficában robbantott óriásit a rasztahajú középpályás, Portugáliával pedig megnyerte az Európa-bajnokságot. Valószínűleg éppen ezzel előzte meg Marcus Rashfordot. A Bayern München lecsapott rá, ám nem tudott kibontakozni Bajorországban, így három év után Lille-be igazolt. Elvégre az Eb is Franciaországban volt, fekszik neki a terep.

Kylian Mbappe (2017)

Abszolút megérdemelte a díjat a villámléptű francia, aki Monacoból igazolt Párizsba. Neymar és Cavani mellett is a csapat legnagyobb sztárjává tudott válni, a liga gólkirálya lett tavaly. Jelenleg a világ legértékesebb játékosa, még mindig nincs 21 éves, de már világbajnok a gallokkal. Az elkövetkezendő 10 év szupersztárja lehet.

Matthijs de Ligt (2018)

A tavalyi idényben is óriásit futott a holland bekk, aki idén is pályázik a címre, lévén még a huszadik életévét is alig töltötte be. Az Ajaxot csapatkapitányként vezette a Bajnokok Ligája elődöntőjéig, kiejtve a Real Madridot és a Juventus is, valamint a holland bajnoki cím is meglett az amszterdamiakkal. Nyáron csatlakozott a Juventushoz, ahol eddig nem mutatott igazán sokat, és talán éppen ez okozhatja a vesztét a szavazáson.

Joao Félix, Jadon Sancho és Mason Mount között nagy versenyfutás lehet.

Kapcsolódó cikkek